toronto-1.jpg

Ο πατέρας και το... τέρας

09:45 | 30 Μαι 2019 2 min read
09:45 | 30/05/2019 2 min read
toronto-1.jpg

Πρώτος τελικός του ΝΒΑ τα ξημερώματα στο Τορόντο με τους Ράπτορς να είναι για πρώτη φορά φιναλίστ, να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και το ανεβασμένο ηθικό μετά την πρόκριση μετ’ ανατροπής από το 0-2 κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς.

Οι γηπεδούχοι έχουν τεράστιο ενθουσιασμό αλλά απέναντί τους θα βρουν μία έμπειρη ομάδα, με δύο σερί πρωταθλήματα στην 5η σερί σεζόν που βρίσκεται στους τελικούς. Το γεγονός ότι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι πιο ξεκούραστοι θα φανεί λογικά στη συνέχεια της σειράς αφού το πρώτο παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες.

Στοιχηματικά θα αποφύγω σε πρώτη φάση το ποντάρισμα στη νίκη ή το χάντικαπ ακόμη και το σύνολο πόντων και θα προτιμήσω κάποια ειδικά στοιχήματα. Με πρώτο και καλύτερο τα over 1,5 εύστοχα τρίποντα του γκαρντ Βαν Φλιτ. Ο αναπληρωματικός «κοντός» από τη μέρα που έγινε πατέρας, μετά το 3ο ματς με τους Μπακς δηλαδή, έχει γίνει άλλος παίκτης. Μέχρι τότε είχε 3/18 τρίποντα σε έξι ματς και έκτοτε 14/17 τρίποντα στα τρία τελευταία με τους Μπακς με τον προπονητή του Νικ Νερς να του δίνει αυξημένο χρόνο και αρμοδιότητες αφού τείνει να φάει τη θέση του βασικού Ντάνι Γκριν. Το 2.00 στην απόδοση δε για έναν τόσο φορμαρισμένο παίκτη είναι «λουκούμι».

Δεύτερη επιλογή ξανά από παίκτη των Ράπτορς και πιο συγκεκριμένα τον ηγέτη τους Κουάι Λέοναρντ. Ένα «τέρας» σε άμυνα κι επίθεση ο οποίος στη σειρά με τους Μπακς ήταν απλά συγκλονιστικός. Το να κάνει έστω μία τάπα στο ματς (έχει 6 στα πέντε τελευταία, μόνο σε ένα δεν έκανε τάπα) προσφέρεται στο 2.25 και είναι μια χαρά απόδοση αφού έχει μπόλικο κυνήγι στην άμυνα.

Πρόταση πονταρίσματος

Over 1,5 εύστοχα τρίποντα V.Fleet
Τορόντο Ράπτορς
Γκόλντεν Στέιτ .
31/05
04:00
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Over 0,5 κοψίματα K.Leonard
Τορόντο Ράπτορς
Γκόλντεν Στέιτ .
31/05
04:00
Κανένα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ