Επιφυλακτικός και μαζεμένος θα είμαι απόψε στην Ευρωλίγκα ειδικά μετά τα όσα έγιναν από χθες στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να μην αγγίζω καν αυτό το ματς από οποιοδήποτε σημείο αφού δεν ξέρω τι αντίδραση θα βγει από τους πράσινους σε έναν do or die παιχνίδι σαν αυτό με το Μιλάνο.
Πέρα λοιπόν από τις δύο προτάσεις από τα τρία άλλα ματς που θα βρείτε στις αναλύσεις των αγώνων της Ευρωλίγκα το μενού περιλαμβάνει και τρία ειδικά στοιχήματα παικτών. Πρώτο από το Ζαλγκίρις – Μακάμπι με το εξαιρετικό σε απόδοση (1.95) over 5,5 ριμπάουντ του βασικού αμερικανού σέντερ της Μακάμπι Ταρίκ Μπλακ ο οποίος σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του μάζεψε περισσότερα από 6 «σκουπίδια» (9 στο τελευταίο με τη Χίμκι), παίρνοντας μπόλικο χρόνο συμμετοχής.
Αντίθετα, τον σέντερ-δέντρο της Ρεάλ Βάλτερ Ταβάρες τον… έχω για λιγότερα από 6 ριμπάουντ στο ματς με την Μπάγερν. Ο λόγος είναι ότι η Μπάγερν δίχως τον τραυματία Μπούκερ παίζει πλέον με σαφώς πιο χαμηλά σχήματα. Δεν έχει τον κλασσικό βαρύ σέντερ ώστε να «ταιριάξει» στο παιχνίδι ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο ο οποίος περιμένω να έχει σχετικά με άλλα ματς μικρή χρονικά συμμετοχή.