Η Κολωνία μας έκανε τη χάρη να κρατήσει εν τέλει χαμηλά τον πήχη. Η Χόφενχαϊμ άνοιξε από νωρίς τον χορό των γκολ, ενώ ο Μάρκο Ρόις δεν συμμετείχε στο σκοράρισμα για την Ντόρτμουντ. Τα «διπλά» των Λειψία και Χόφενχαϊμ χάλασαν επίσης, όπως φυσικά και το under στο Σάλκε – Νυρεμβέργη. Άκου 5-2…
Μόνο καλύτερη μπορεί να είναι η σημερινή Κυριακή.
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.
Επιστροφές για τη Φράιμπουργκ στο ρόστερ της. Οι φορ Πέτερσεν και Νίντερλεχνερ είναι στη διάθεση του Κρίστιαν Στράιχ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να βοηθήσουν. Η Βέρντερ είναι στα... κάτω της. Με 3 σερί ήττες η διακοπή ήταν για εκείνη ότι πρέπει. Με καλή παράδοση στο Φράιμπουργκ. Ομάδα που παίζει σαφώς καλύτερη μπάλα εντός έδρας και γνωρίζει πώς να κρατάει σε απόσταση τους αντιπάλους.
Η Βέρντερ δέχτηκε το πλήγμα με τον Μπάργκφρεντε και στο κέντρο θα είναι ο Σαχίν, που δεν φημίζεται τόσο για την αμυντικογενή στάση του. Άλλο στιλ 6αριού ο Τούρκος, πιο ντελικάτος. Θα έχει θέματα στην άμυνα η Βρέμη. Μένουμε στο ότι οι γηπεδούχοι έχουν εναλλακτικές λύσεις (πλέον) στο σημερινό ματς και πως μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Κατά συνέπεια: περισσότερα γκολ στο β’ μέρος στο Φράιμπουργκ.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Απ’ αυτό το ματς θα βγάλουμε τα σπασμένα του Σαββατοκύριακου. Η Γκλάντμπαχ έχει την ευκαιρία να ανέβει στο +3 και να είναι μόνη στη 2η θέση, αρκετά μακριά η αλήθεια είναι, από τις υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για την έξοδο στην Ευρώπη. Συν τοις άλλοις θα αποτελεί την κύρια διώκτρια της Ντόρτμουντ αναφορικά με το κυνήγι του τίτλου.
Το Αννόβερο δεν μας γεμίζει το μάτι, ειδικά εκτός έδρας. Δεν μας κάνει αίσθηση που πήρε αποτέλεσμα στο Λεβερκούζεν, αφού η Μπάγερ είναι σε μέτρια φάση. Κακή παράδοση στο Μενχενγκλάντμπαχ, ελλείψεις στο κέντρο και μεγάλος απών ο Μπεμπού, που θα μπορούσε να απειλήσει επιθετικά. Θυμίζω και την πρόταση για 1ο σκόρερ της κατηγορίας, τον Αλασάν Πλέα, με αποτέλεσμα να περιμένουμε γκολάκια σήμερα από τον Γάλλο.
ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ
Η Χάιντενχαϊμ είναι η σοβαρή της παρέας, ενώ η Πάντερμπορν το… σκορποχώρι που τρελαίνεται να παίζει επιθετικά. Το κάνει σε οποιοδήποτε παιχνίδι, σε οποιαδήποτε έδρα. Πρόσφατα συμμετείχε στο απίθανο 4-4 με τη Χόλσταϊν. Η Χάιντενχαϊμ δεν θέλει πολύ για να παρασυρθεί από έναν τέτοιο ρυθμό, όσο και να είναι πιο συγκροτημένο σύνολο από την αντίπαλό της.
Θεωρούμαι εφικτό να έχουμε γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Αμφότερες έχουν διάθεση για το κάτι παραπάνω. Βρίσκονται άλλωστε σε θέση που ευνοεί το να παίξουν ανοιχτά και να διεκδικήσουν το τρίποντο. Πάντα απειλητικός ο μέσος Σνάτερερ για τους γηπεδούχους, που είναι ανέκαθεν υποψήφιος για anytime σκόρερ. «Χτυπάμε» το Over 1,5 από το πρώτο μέρος.