Έδρες φαβορί στο 3.13
2 min read
2 min read
Από το πρώτο ημίχρονο επιβεβαιώθηκε το GG στο Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ αλλά η Σάο Πάουλο παρότι προηγήθηκε κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της ουραγού Παρανά.
Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν η Γκενκ. Η εντός έδρας νίκη επί της Σαρλερουά ήταν η 7η σε 8 φετινούς επίσημους αγώνες! Η ψυχολογία είναι στα ύψη, σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν και ο Κλεμέντ θέλει η ομάδα του να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να πάρει απόψε σκορ πρόκρισης κόντρα στην Μπρόντμπι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν εύκολο έργο στον προηγούμενο γύρο με αντίπαλο την αδύναμη Σπάρτακ Σουμπότιτσα αλλά οι δύο πρόσφατες ήττες στο πρωτάθλημα από Κοπεγχάγη και Έσμπιεργκ φανέρωσαν τις αδυναμίες τους. Το ρόστερ είναι μικρό για διπλές υποχρεώσεις σε Δανία και Ευρώπη και απόψε θα παραταχθεί δίχως 3 βασικούς αμυντικούς! Λογικό να παίρνει ποντάρισμα ο άσος, θα μπει και στις δικές μου επιλογές.
Έχει δυνατό ρόστερ φέτος ο ΑΠΟΕΛ και θεωρώ πως αυτό θα αποδειχθεί στην πορεία της σεζόν. Βέβαια την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη και αυτό του κόστισε τον αποκλεισμό-σοκ από την Σούντουβα στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο οι εμφανίσες απέναντι στην Χάποελ Μπέερ Σεβά στον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έδειξαν μέρος των δυνατοτήτων τους. Ο ισραηλινός σύλλογος είναι καλοδουμένο σύνολο και η ομάδα του Μπαλτάζαρ ανταποκρίθηκε πολύ καλά στις απαιτήσεις των δύο αναμετρήσεων. Θεωρώ μάλιστα ότι η Χάποελ Μπέερ Σεβά δεν είναι χειρότερη της Αστάνα. Η πρωταθλήτρια του Καζακστάν ήταν πολύ τυχερή απέναντι στην Μίντιλαντ στον 2ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στον 3ο γύρο αποδόθηκε δικαιοσύνη κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και αποκλείστηκε με δύο ήττες, χωρίς να σκοράρει. Ως φιλοξενούμενη χάνει πάντοτε μέρος της δυναμικής της και είναι χαρακτηριστικό ότι μετρά 14 ήττες σε 27 εκτός έδρας αγώνες σε Γιουρόπα Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ, με την συντριπτική πλειοψηφία των οποίων να αφορά προκριματικά και όχι ομίλους. Διαβάζω στο ρεπορτάζ ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Αστάνα ο Ουκρανός προπονητής, Γκρίγκορτσουκ για προσωπικούς λόγους. Συγκρίνοντας και ατομικά, έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, η ζυγαριά κλείνει προς τα αριστερά.
Πρόταση πονταρίσματος
1 (1.90)
Απόδοση
3.13
ΑΠΟΕΛ
Αστάνα
23/08
20:00
20:00
1
0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ