slavia-praha-celebrations.jpg

Προέλαση τίτλου στο 2.13

10:03 | 18 Μάρ 2017 4 min read
10:03 | 18/03/2017 4 min read
slavia-praha-celebrations.jpg

Με παίκτη λιγότερο από το 19ο λεπτό δεν νίκησε σχεδόν ποτέ κανείς και κάπως έτσι χάθηκε η χθεσινή επιλογή της στήλης υπέρ της Βιγιαρεάλ. Το αφήνω ήδη πίσω μου και επικεντρώνομαι στο σημερινό πλούσιο ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Την Κρίσταλ Πάλας την στήριξα πριν από δύο αγωνιστικές στην Premier League, πιστεύοντας πως θα ξεκινήσει την αντεπίθεση παραμονής. Με δικαίωσε κόντρα στην Μίντλεσμπρο και μετανιώνω που δεν κυνήγησα και το διπλό επί της Γουέστ Μπρόμγουιτς που ακολούθησε. Ήταν δεδομένο πως η ομάδα του Αλαρντάις θα έβγαζε αντίδραση διότι το ρόστερ της δεν είναι για τόσο χαμηλά και η απόκτηση του Μιλιβόγεβιτς έχει παίξει σημαντικό ρόλο στον ανασταλτικό τομέα. Έτσι λοιπόν ο λονδρέζικος σύλλογος πανηγύρισε δύο σερί νίκες για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο και σήμερα επιβάλλεται να τις κάνει τρεις. Και λέω «επιβάλλεται» διότι η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις στον έναν βαθμό και παράλληλα ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά απέναντι σε Τσέσλι, Σαουθάμπτον, Άρσεναλ, ενώ μέχρι το τέλος πρέπει να αντιμετωπίσει και Τότεναμ, Λίβερπουλ, Σίτι και Γιουνάιτεντ! Και μοιάζει ιδανική η στιγμή που βρίσκει απέναντί της την Γουότφορντ, η οποία αγνοεί την ήττα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, έχει μόλις μία νίκη στις δέκα πρόσφατες εξόδους της και είναι πιο ασφαλής βαθμολογικά αλλά και με πολύ ευνοϊκότερο πρόγραμμα στην συνέχεια.

Μοσχοβίτικο ντέρμπι για την 20η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Λοκομοτίβ και Σπαρτάκ.  Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πολύ πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και είναι αναγκασμένοι να παίξουν μόνο για τη νίκη ώστε να μην μεγαλώσει η διαφορά με τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκτήσει διαφορά οκτώ βαθμών στην κορυφή αλλά δεν θέλουν να επιτρέψουν στις ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ να μειώσουν. Με την προσθήκη του Βραζιλιάνου επιθετικού Άρι, η Λοκομοτίβ απόκτησε μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση και σκόραρε και στους τρεις επίσημους αγώνες μετά την χειμερινή διακοπή. Η Σπαρτάκ σκοράρει ανελλιπώς από τον Οκτώβριο και μετά και ένα γκολ θα το βρει σίγουρα και σήμερα. Σε καλή απόδοση το αμφίσκορο.

Η χαμένη αίγλη της Μίλαν είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα και το πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων στην Γιουβέντους Αρένα με το οποίο ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, είναι μία ακόμα απόδειξη. Οι ροσονέρι φώναξαν πολύ για αυτή την απόφαση όλη την εδβομάδα και λογικά θα πάρουν σφυρίγματα υπέρ τους σήμερα κόντρα στην Τζένοα. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο ντέρμπι από την Σαμπντόρια, στην τελευταία ευκαιρία που είχαν να δώσουν λίγη χαρά φέτος στους οπαδούς τους. Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση θα υποταχθούν σήμερα στην επιθυμία ευρωπαϊκής εξόδου των γηπεδούχων παρά τις απουσίες που έχει η ομάδα του Μοντέλα.

Η σεζόν εξελίσσεται πολύ άσχημα για την Σλόβαν Λίμπερετς στο τσεχικό πρωτάθλημα. Με μόλις 13 γκολ στο ενεργητικό της σε 20 αγώνες, χειρότερη επίδοση της κατηγορίας, δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε πολλά βέβαια. Παρήγορο το παθητικό των 20 τερμάτων που της έχει δώσει βαθμούς αλλά η μάχη για την παραμονή θα κρατήσει μέχρι τέλους. Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην Σλάβια Πράγας. Μακράν η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 43 γκολ και με μόλις μία ήττα, βρίσκεται στην κορυφή έναν βαθμό μπροστά από την Πλζεν. Η ομάδα του Σίλχαβι έχει το απόλυτο σε νίκες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος σε τέσσερα παιχνίδια και δεν σκοπεύει να αφήσει βαθμούς στο Λίμπερετς. Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν τον χειμώνα με τον δανεισμό των μέσων Σούτσεκ και Μίκουλα (βασικό έκτοτε) αλλά σήμερα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω του ειδικού όρου συμφωνίας. Δεν θα είναι περίπατος το διπλό αλλά στην απόδοση που βρίσκεται αξίζει.

Άφησα το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης για το τέλος. Μετά τον αποκλεισμό στο Europa League, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έβγαλε αντίδραση και πανηγύρισε τρεις νίκες στην Primera Division, η τελευταία στο Ανοέτα στο ντέρμπι των Βάσκων κόντρα στην Σοθιεδάδ. Μείωσε την απόσταση από την 6η θέση και θέλει να δώσει συνέχεια. Οι Μαδριλένοι βγάζουν αδυναμίες το τελευταίο διάστημα αλλά η επίθεσή τους παραμένει άκρως παραγωγική. Προέρχονται από έξι διαδοχικά GG&Over 2.5 και μόλις ένα Under 2.5 στους 20 τελευταίους επίσημους αγώνες! Θα γίνει μάχη στο Σαν Μαμές, θα έχει γκολ εκατέρωθεν και εκτιμώ και νικήτρια, οπότε θα ποντάρω στον ανάλογο συνδυασμό.

Πρόταση πονταρίσματος

1 (1.71)
Απόδοση
3.36
Μίλαν
Τζένοα
18/03
21:45
1 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τελικό Αποτέλεσμα - Σλάβια Πράγας
Απόδοση
2.13
Σλόβαν Λίμπερετ.
Σλάβια Πράγας
18/03
17:30
1 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
12&Over 2.5
Απόδοση
1.88
Αθλέτικ Μπιλμπά.
Ρεάλ Μαδρίτης
18/03
17:15
1 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
GG
Απόδοση
1.96
Λοκομοτίβ Μόσχα.
Σπαρτάκ Μόσχας
18/03
15:30
1 1 (52)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ