65-atlanta-hawks-cheerleaders-best-cheerleading-uniforms.jpeg

Τους έχουν πάρει τον αέρα οι Hawks

12:50 | 15 Ιαν 2017 2 min read
12:50 | 15/01/2017 2 min read
65-atlanta-hawks-cheerleaders-best-cheerleading-uniforms.jpeg

Καλησπέρα στην παρέα του NBA. Παρτό, ακόμα ένα ταμείο χθες. Θα γυρίσουμε, σας το είπα. Πάντως, θα χε πλάκα αν χθες αντί για τον άσο των Clippers, πόνταρα ας πούμε στο over 213.5 των Suns (108-105 το σκορ). Έχουν πλάκα (αστειεύομαι) αυτές οι ιστορίες.

Πιο ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι και στο δικό μου κεφάλι βγάζει επιλογές. Αυτή που σας έχω αναφέρει βέβαια από χθες, δεν έχει ανοίξει αποδόσεις στην Ελλάδα, οπότε θα κάνετε έναν κόπο να ξαναμπείτε και αργότερα, για να δείτε τι ποντάρισμα και αν θα παίξει στους Minesότους. Πάμε όμως να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα.

Στην Atlanta οι Hawks υποδέχονται τους Bucks. Τους έχουν πάρει τον αέρα φέτος τα "γεράκια", αφού ήδη η σειρά είναι 2-0, με τους Hawks κερδίζουν μέσα-έξω. Παρά την φυγή του Korver, αποδίδουν πολύ καλά, έχουν απελευθερωθεί και σουτάρουν περισσότερο οι Bazemore και Hardaway Jr, ενώ περισσότερο χρόνο παίρνει και ο Delaney. Στο τελευταίο ματς μπορεί να ηττήθηκαν από τους ποιοτικούς και φορμαρισμένους Celtics, αλλά τους Bucks μπορούν να τους κάνουν καλά. Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα με 8-2 στα τελευταία 10. Ο άσος είναι επιλογή και στο Toronto. Το χάντικαπ των -9.5 πόντων δε με φοβίζει. Οι Καναδοί μετά τις 2 σερί ήττες, σκόραραν 246 πόντους στα ματς κόντρα σε Celtics και Nets και έφτασαν σε 2 άνετες νίκες. Επέστρεψαν. Δεν παίζει και ο Porzingis για τους Knicks σήμερα, οπότε τον περιμένω αυτό τον άσο.

NBA: Milwaukee Bucks at Atlanta Hawks 15/1/2017

Τέλος έχω και το διπλό στο Sacramento. Οι Kings ηττήθηκαν και από τους Cavaliers προχθές, έφτασαν έτσι τις 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς, τα οποία ήταν όλα μέσα στο Sacramento. Μπορεί οι Thunder να μην τα κατάφεραν προχθές μέσα στη Minesota, αλλά τόσο τραγικός Westbrook (είχε 10 λάθη και 7/21 εντός πεδιάς) αποκλείεται να υπάρξει και σήμερα. Διπλό εδώ.

Άνοιξαν οι αποδόσεις και στο Dallas. Οκ, το +2.5 για το διπλό των Timberwolves, οπότε θα κάνουμε παιχνίδι και με αυτό. Τους έχω δει στα τελευταία τους ματς τους "λύκους", παίζουν με πάρα πολύ πάθος και βγάζουν τρομερή ενέργεια. Στο διάστημα αυτό, μετρούν 3 νίκες ενώ στις 2 ήττες με Jazz και Wizzards, μπορώ να πω ότι έχασαν δικό τους παιχνίδι. Παίζουν 5 σερί ματς, πάρα πολύ καλά. Τα "γερόντια" των Mavs δεν έχουν πολλές πιθανότητες. Αν αγωνιστεί και ο Lavine θα είμαστε ακόμα καλύτερα.

Στο Grizzlies - Bulls παραμένουν οι αποδόσεις κλειστές, οπότε δεν θα υπάρξει κάτι για το συγκεκριμένο ματς.

Καλή Κυριακή σε όλους!

L-Train

Πρόταση πονταρίσματος

Thunder -2.5
Sacramento King.
Oklahoma City T.
16/01
04:00
118 122
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Raptors -9.5
Toronto Raptors
New York Knicks
15/01
22:00
116 101
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Hawks -3.5
Atlanta Hawks
Milwaukee Bucks
15/01
22:00
111 98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Timberwolves +2.5
Dallas Maverick.
Minesota Timber.
15/01
21:00
97 89
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ