Toronto-Raptors-DancePak.jpg

Στα μεγάλα χάντικαπ των φαβορί

10:03 | 08 Δεκ 2016 5 min read
10:03 | 08/12/2016 5 min read
Toronto-Raptors-DancePak.jpg

Ξεδόσαμε χθες. Είδαμε NBA, χορτάσαμε καλάθια και το κυριότερο. Ταμεία. 3/3 στη μια τριάδα, 2/3 η άλλη, μας έδωσε και αυτή το κατιτίς της. Αυτά είναι. Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Και πολλά καλάθια στα ματσάκια του NBA και πολλά ταμεία. Απόψε βέβαια θα τη βρούμε διαφορετικά.

Αγωνιστικά (έχει γίνει θεσμός). Α-ΝΤΕ-ΝΤΟ-ΚΟΥΝ-ΜΠΟ. Ας του το δώσουν από τώρα το MIPOY να τελειώνουμε. Triple-double figure και χθες ο παιχταράς, στη νίκη των Bucks επί των Blazers. Γενικά, ψιλολογικά ήταν τα αποτελέσματα χθες στο NBA, εξ ου φυσικά και τα ταμεία. Άντε να βάλω στη λίστα και την πολύ άνετη νίκη των Warriors στο υποτιθέμενο ντέρμπι με τους Clippers, σε ένα ματς που και πάλι ο Curry δεν σκόραρε από τη γραμμή των 7,25. Αυτά. Πάμε να δούμε τι παίζει απόψε.

Δεύτερο σερί ματς απόψε οι Nuggets, χθες έχασαν από τους Nets. Αυτή η ομάδα πριν 4 βράδια μας στέρησε ταμείο κόντρα στους 76ers. Τι να πεις. Το θυμήθηκα και συγχύστηκα. Απόψε παίζει μέσα στην πρωτεύουσα. Εδώ έχασαν χθες από τους Nets. Έχουν και την κούραση από τα ταξίδια στην Ανατολή, δίνουν 3ο ματς μέσα σε 4 μέρες. Λογική επιλογή ο άσος, όχι ότι οι Wizzards είναι πιο σοβαροί και σταθεροί, απλά παίζουν εντός και είναι και πιο ξεκούραστοι. Παίζει και ένα χάντικαπ στο -3.5 (οριακό το -5.5). Back2back είναι και για Grizzlies και Blazers. Με ένα κάρο απουσίες οι Grizz, παρόλα αυτά τα καταφέρνουν περίφημα στα τελευταία ματς και μετρούν ένα ρεκόρ 4-0. Φυσικά παίζει ρόλο και το γεγονός ότι έχουν εύκολο πρόγραμμα (Magic, Lakers, Pelicans, 76ers), απόψε είναι η πρώτη δοκιμασία. Βέβαια και οι Blazers, μπορεί να είναι καλύτεροι σαν ομάδα από τους παραπάνω, έχουν όμως μια άμυνα κωμωδία. Η 3η χειρότερη στο NBA. Απόψε πάντως το τέμπο θα το δώσουν οι Grizz και πιστεύω και οι Blazers θα προσαρμοστούν. Εξάλλου είναι και back2back, πιστεύω ότι θα παίξουν πιο συντηρητικά οι Lillard και McCollum. Φαβορί το διπλό, μιας και απόψε οι απουσίες θα στοιχίσουν στους Grizz, καλή επιλογή και το under 206.5. Από τη μια η καλύτερη και από την άλλη η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι η δεύτερη θα προσαρμοστεί με βάση την πρώτη απόψε, μιας και οι Grizz παίζουν στο "σπίτι" τους και θα επιβάλουν το ρυθμό τους. Εξάλλου το line αυτό έχει ξεπεραστεί σε μόλις 2 στα τελευταία 10 ματς των Grizzlies.

antetokounmpo nba 8/12/2016

4η ομάδα που απόψε δίνει back2bakc είναι οι Warriors. Οι πρωταθλητές, μετά το πέρασμα τους από το Staples Center, ταξιδεύουν στη Utah να αντιμετωπίσουν τους Jazz. Οι Jazz είναι με 3 σερί νίκες και 4 στα τελευταία 5, αλλά απόψε δεν έχουν στο παρκέ τους Hayward, Hill, Favors και Hood. Ναι, δεν παίζει κανένας βασικός, πλην του Gobert. Διπλό και μικρό μοιάζει και το -9.5 που δίνεται για τους Warriors. Στο Toronto οι Raptors υποδέχονται τους Timberwolves. Ξεκάθαρα και εδώ τα δεδομένα, οι Raptors διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, με 6 νίκες στα τελευταία 7, ηττήθηκαν μόνο στο πιο πρόσφατο από τους πρωταθλητές. Οι "λύκοι" από την άλλη είναι για τα πανηγύρια, με 8 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Δεν τίθεται θέμα φαβορί, στο χέρι των Raptors είναι το χάντικαπ, νομίζω πάντως ότι εύκολα καλύπτεται το -8.5 του άσου. Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να δει και το over 213.5. Στη Νέα Ορλεάνη έχουμε την κόντρα των 2 ψηλών, αυτή ανάμεσα σε Davis και Embiid. Θέμα φαβορί δεν τίθεται, πιστεύω πάντως ότι ο Embiid θα βάλει δύσκολα απόψε στον Davis. Οι Pelicans είναι το φαβορί, αλλά με τον Holiday αμφίβολο και τους 76ers να "πίνουν θάλασσα" όταν φεύγουν μακριά από τη Philadelphia, ούτε στο -8.5 του άσου μπορείς να πας, ούτε να στηρίξεις το +8.5 του διπλού. Το nobet της βραδιάς.

Στο Chicago οι Spurs θα ψάξουν την 14η εκτός έδρας νίκη τους. Φανταστικό το σερί των Spurs στα εκτός έδρας, παραμένουν η μόνη αήττητη ομάδα. Ψάχνονται από την άλλη οι Bulls εσχάτως, αφού μετρούν 3 σερί ήττες και 4 στα τελευταία 5 παιχνίδια. Πλήρεις αμφότερες, αφού λογικά επιστρέφουν και οι Parker και Ginobili που ξεκουράστηκαν στο τελευταίο ματς κόντρα στους Wolves. Πρώτη επιλογή είναι το διπλό. Σε δεύτερη ανάγνωση του ματς, μπορεί κάποιος να δει και το under. Οι Spurs έχουν σφίξει τα λουριά στα τελευταία ματς, δέχονται μόλις 94.8 πόντους, ενώ και οι Bulls πρέπει να βελτιωθούν λίγο στον τομέα αυτό αν θέλουν να ψάξουν κάτι καλό σήμερα. Περίπου στους 100 πόντους βλέπω το νικητή, το under 201.5 αν και οριακό θεωρώ ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Χθες παίξαμε στα over, σήμερα βλέπετε ότι η λογική μου βγάζει underάκια. Επειδή ζόρικα πάει το χέρι μου σε under, δεν θα ποντάρω. Θα μείνω μόνο σε μια τριάδα με σημεία. Η αρχική μου επιλογή ήταν να παίξω πάλι τα πάντα, αλλά δε θέλω να το πιέσω και σήμερα. Raptors -8.5, Warriors -9.5 και Wizzards -5.5 είναι τα 3 σημεία που θα σταθώ. Δεν ξέρω γιατί δε βάζω Spurs αντί των αστείων Wizzards, απλά μου κανε κλικ εξαρχής αυτός ο άσος και αυτόν θα παίξω. Ίσως μετρώ το γεγονός ότι οι Nuggets παίζουν εκτός, δίνουν 3ο ματς σε 4 μέρες και οι Wizzards παίζουν εντός και είναι και ξεκούραστοι. Τώρα αν την πατήσουμε, ας την πατήσουμε. Πέραν των Spurs, που όπως καταλαβαίνετε το θεωρώ καλό σημείο, και τα under σε Bulls και Grizz μου αρέσουν. Ότι φωτίσει στον καθένα. Εγώ αποχωρώ.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

L-Train

Πρόταση πονταρίσματος

Raptors -8.5 (1.87)
Toronto Raptors
Minesota Timber.
09/12
02:00
124 110
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ