Καλησπέρα στην παρέα. Και χθες δεν καταφέραμε κάτι με τους Spurs και τους Warriors, μιλάμε για μεγάλη χασούρα εδώ και 2 εβδομάδα όπου κρατάει το αρνητικό σερί. Σε εντός και εκτός έδρας σημεία θα πάμε σήμερα, με βασικό οδηγό την προϊστορία, αλλά από κοντά πάει και η φόρμα.
Στο Denver οι Nuggets υποδέχονται τους Knicks. Από το 2007 και μετά οι Nuggets μετρούν μόνο νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια με τους Knicks. Παράλληλα να σημειωθεί ότι το ρεκόρ των Knicks στα τελευταία 10 εκτός έδρας είναι στο 1-9, την ίδια στιγμή οι Nuggets παίζουν καλά εντός έδρας, ενώ υπάρχει και το κίνητρο της 8άδας για τους γηπεδούχους. Επιλογή ο άσος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και πάμε και στη Utah, με τους Jazz να υποδέχονται τους Hawks. Από σπουδαία νίκη κόντρα στους Clippers έρχονται οι Hawks και η λογική θα έλεγε ότι εδώ έπρεπε να πάρω το ξερό διπλό. Επειδή όμως τίποτα δεν κάθεται το τελευταίο διάστημα, θα πάρω το +5.5 για το διπλό. Ανάποδη φόρμα για τις 2 ομάδες, με τους Jazz να είναι στο 1-4 και τους Hawks στο 4-1, ενώ την τελευταία 5ετία φεύγουν με το διπλό από το Salt Lake. Το διπλό +5.5 εδώ είναι επιλογή.
Καλές πιθανότητες έχει και το +8.5 των Wizzards, ενώ και το διπλό των Magic μοιάζει πιθανό. Και στα 2 μεγάλα χάντικαπ, Raptors -11.5 και Spurs -11.5 είναι φαβορί για μένα.
L-Train