nba.jpg

24/2 Προγνωστικά NBA: Παίζουμε και line κύριοι

17:53 | 24 Φεβ 2016 2 min read
17:53 | 24/02/2016 2 min read
nba.jpg

Καλησπέρα στην παρέα. Χαρούμενους σας βλέπω. Ε, και πως να μην είστε. Αφού τ΄ αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει μισοτιμής όλα. Και χθες ταμείο. Το 4ο στη σειρά και συνεχίζουμε. Λογικό να έχουμε καλή διάθεση, αφού βλέπουμε τσέπη και κάβα να παίρνουν τα πάνω τους. Και όσο γεμίζει η τσέπη, υπάρχει και καλή διάθεση. Ελπίζω να συνεχίσουμε απόψε, αν και το ψάρι βρωμάει από τον... τίτλο. Line θα παίξουμε απόψε και μάλιστα under. Όποιος με παρακολουθεί πιστά ξέρει ότι line παίζω 1 φορά το μήνα. Δεν το χω ρε παιδί μου καθόλου. Από τα 2 στοιχήματα βέβαια προτιμώ τα under. Και αυτό γνωστό στους πιστούς μου οπαδούς. Τουλάχιστον λοιπόν σήμερα, θεωρώ ότι παίζουμε με κάποιες λίγες πιθανότητες υπέρ μας. Και ας πανηγυρίζουμε όταν δεν μπαίνουν καλάθια.

Στο Detroit έχουμε παιχνίδι must win για τους Pistons, που επέστρεψαν σε χάλια κατάσταση μετά το all-star. Έκαναν 2 ήττες κόντρα σε Pelicans και Wizzards, πριν επικρατήσουν των Cavaliers στο αποτέλεσμα έκπληξη της προχθεσινής βραδιάς. Για τους 76ers δεν άλλαξε κάτι μετά το all-star, μετρούν 3 ήττες, το μόνο που έχει αλλάξει για την ομάδα από τη Philadelphia είναι ότι έχουν αυξήσει την παραγωγικότητα τους. Γενικά βγάζουν over στα παιχνίδια τους, αλλά από την άλλη οι Pistons είναι πιο σφιχτή σαν ομάδα και στηρίζεται περισσότερο στο σετ παιχνίδι. Έβαλα το line στους 215.5 πόντους και πάω στο under. Έχει επιβεβαιωθεί σε 4/5 πιο πρόσφατα των Pistons, σε παιχνίδι που έχασαν όμως. Στις νίκες τους (κάτι που πιστεύω ότι θα συμβεί και σήμερα), το σκορ δύσκολα να φύγει πάνω από τους 205 πόντους. Το δεύτερο under έρχεται από το παιχνίδι των Warriors. Σίγουρα τρελός όποιος παίζει under σε παιχνίδι των "πολεμιστών", αλλά υπάρχει και ο αντίπαλος. Και οι 220.5 πόντοι που μπήκαν σαν όριο, έχουν ξεπεραστεί 3 φορές φέτος. 3 φορές σε 56 παιχνίδια. Αν είναι σήμερα η τέταρτη, ας είναι. Με 95% την στατιστική υπέρ μου, νομίζω ότι παίζω σωστά. Οι Heat είναι λάτρης των μεγάλων επιθέσεων, αναγκάζουν τον αντίπαλο σε αστοχία, ενώ και οι Warriors αν αναγκαστούν, θα παίξουν πιο control παιχνίδι. Θα πάρουμε το under 220.5 λοιπόν, που έχει εμφανιστεί σε 53/56 φετινά παιχνίδια των Heat.

Γενικά δεν έχω να παραθέσω άλλες επιλογές. Τα 2 σημεία βγήκαν μετά από πολλή σκέψη και μελέτη και μάλιστα σε ένα κουπόνι που έχει όλα του τα line πάνω από 200 πόντους. Αυτά και καλή τύχη.

L-Train

Πρόταση πονταρίσματος

Under 215.5 (1.55)
Detroit Pistons
Philadelphia 76.
25/02
02:30
115 124
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ