Καλησπέρα στην παρέα. Κατώτεροι των περιστάσεων εμφανίστηκαν χθες οι Pistons και μετά από νίκες κόντρα σε Warriors και Rockets, ηττήθηκαν από έναν φαινομενικά εύκολο αντίπαλο και χαμηλότερης δυναμικής σε σχέση με τους προηγούμενους, τους Pelicans. Απόψε το κουπόνι έχει αρκετές επιλογές, εμείς θα σταθούμε και θα κάνουμε παιχνίδι με 2 και ένα καλό ποντάρισμα.
Στη Βοστόνη οι Celtics υποδέχονται τους Bulls. Από τον διασυρμό τους κόντρα στους Warriors έρχονται οι δεύτεροι και απόψε θα ψάξουν μια ανάκαμψη. Για κάποιο λόγο οι "Κέλτες" δίνονται ως φαβορί, με το χάντικαπ στους 4.5 πόντους, κάτι που θεωρώ τρομερό λάθος. Με τον Rose να δείχνει αρκετά ανεβασμένος εσχάτως και το Buttler να είναι σε τρομερή φόρμα, οι Bulls μόνο αουτσάιντερ δεν έπρεπε να θεωρούνται. Πάμε με το διπλό και χάντικαπ, αν κάποιος θέλει μπορεί να το παίξει και μονό αποδεκτό, σε πολύ καλή απόδοση. Η δυάδα θα κλείσει με το διπλό των Jazz μέσα στο Brooklyn. Για τους Nets τα έχουμε πει, η ομάδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο φέτος. Από την άλλη οι Jazz το παλεύουν να βρίσκονται σε εικόνα play-offs στη Δύση, πάντως μετρούν 2 σερί ήττες, οι οποίες τους έβγαλαν εκτός 8άδας, αν και ήρθαν στην παράταση. Υπάρχει και κίνητρο για τους Jazz και πιστεύω ότι θα λειτουργήσει θετικά. Οπότε κρατάω το διπλό.
Θα πήγαινα και σε δεύτερη δυάδα, αλλά χθες άνοιξα το παιχνίδι μου και δεν μου βγήκε. Θα πάω πιο συντηρητικά σήμερα. Σε άλλες καλές επιλογές από το κουπόνι, βλέπω τον άσο των Rockets και το διπλό των Clipper (θα μπορούσαν να γίνουν μια δεύτερη δυάδα), όπως και το διπλό -15.5 των Spurs. Και πάντα με θετικό μάτι βλέπω τον άσο των Warriors με -10.5.
L-Train