Το user name είναι παρατσούκλι ενός παίχτη του ΝΒΑ. Όχι από τα γνωστά του. Ελάχιστες φορές έχω ακούσει να τον αποκαλούν έτσι. Ο παίχτης είναι γνωστός. Το παρατσούκλι είναι άγνωστο. Γιατί το διάλεξα όταν άρχισα να γράφω; Γιατί ήξερα ότι θα μπορέσω να το συνδέσω και με την στήλη. Καλή ώρα όπως τώρα, που πάμε ΤΡΕΝΟ και η μια δυάδα και τριάδα επιβεβαιώνεται μετά την άλλη. Τριάδα χθες σε απόδοση 3κάτι, και με το 4/5 χθες στα σημεία που ανέφερα, μετράμε αισίως 15/17. Απίστευτα πράγματα. Τα ΄παμε. Χθεσινός δεν είμαι. Το κατέχω καλά το άθλημα. Μπορεί φέτος οι καταστάσεις να είναι ζόρικες, αλλά την άκρη θα την έβρισκα. Δεν υπήρχε περίπτωση. Και μετά από αυτόν τον μονόλογο μετριοφροσύνης, πάμε να μελετήσουμε λίγο το σημερινό κουπόνι. Εγώ θα μελετήσω βασικά (έχω μελετήσει ήδη) και εσείς απλά θα διαβάσετε τα αποτελέσματα της μελέτης μου.
Ξεκίνημα με το διπλό των Mavericks μέσα στη Minnesota. Μετά το μεγάλο διπλό στη Νέα Ορλεάνη, τα καμάρια του Texas δεν τα κατάφεραν μέσα στο Milwaukee και ηττήθηκαν με 1π. Απόψε έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Στη Minnesota μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός και ταλέντο, αλλά οι φετινοί Mavericks είναι αρκετά κυνικοί, πολύ αποτελεσματικοί και με όπλο την εμπειρία τους έχουν καταφέρει να έχουν το 5ο καλύτερο ρεκόρ της Δύσης. Οι δε Timberwolves μετρούν ρεκόρ 1-9 στα 10 τελευταία, τρέχουν σερί 0-5, ενώ είναι και η ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ εντός έδρας στη Δύση. Το διπλό με -1.5 χάντικαπ μοιάζει δωράκι. Το δεύτερο σημείο είναι ο άσος των Knicks. Η ομάδα της Νέας Υόρκης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά από ένα μίνι σερί 3-0 στην Ανατολή, προχθές κόντεψε να σοκάρει τους Spurs, ηττήθηκε με 100-99 εκτός έδρας. Από την άλλη οι Bucks έχουν μια άνοδο εσχάτως, αλλά συνεχίζουν να μην πείθουν μέσα στο παρκέ. Ντέρμπι για τις θέσεις της 8άδας, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο. Έχοντας παρακολουθήσει και τις 2 ομάδες εσχάτως, οι Knicks βλέπω ότι αποδίδουν καλύτερα. Άσος με -2.5 χάντικαπ εδώ.
Μέχρι την ώρα που γράφω δεν έχουν ανοίξει οι αποδόσεις στις ελληνικές πλατφόρμες (κυρίως stoiximan) σε όλα τα παιχνίδια, για να πάρω τα χάντικαπ που θα ήθελα. Μου αρέσουν εξίσου ο άσος των Clippers με ένα χάντικαπ κάπου στο -4.5, όπως και το διπλό των Hornets με ένα χάντικαπ στο +4.5 ή +5.5. Δεν υπάρχουν ακόμα αποδόσεις για τα συγκεκριμένα χάντικαπ, οπότε δεν μπορώ να βάλω κάτι στο πινακάκι μου. Μείνετε συντονισμένοι και ίσως υπάρξει update με νέα πονταρίσματα. Προς το παρόν, παίζω τη δυάδα με Mavericks και Knicks.
L-Train