nba.jpg

29/12 Προγνωστικά ΝΒΑ: Ή ταμείο ή καλάντα

15:45 | 29 Δεκ 2015 2 min read
15:45 | 29/12/2015 2 min read
nba.jpg

Κρίμα μεγάλο χθες, τόσο καλή μελέτη σε Mavs και Bulls, χάσαμε το ταμείο (το πολύ καλό ταμείο) με το καλημέρα στην αναμέτρηση των Wizzards με τους Clippers. Ειλικρινά, το τελικό σκορ δεν λέει την αλήθεια. Οι Clippers δεν έκαναν κάτι το συγκλονιστικά καλό για να κερδίσουν με 17 πόντους. Ήταν απελπιστικά κακοί οι Wizzards. Μια σοβαρή ομάδα θα έριχνε στους Clippers 10 πόντους στο κεφάλι, που λένε και στο χωριό μου. Πάμε τώρα στα σημερινά που το πρόγραμμα έχει 5 ματς και βγάζει επιλογές. Και ας ελπίσουμε ότι θα πιάσουμε κανένα σημείο να βγάλουμε τα έξοδα της Πρωτοχρονιάς, αλλιώς μας βλέπω μαζί με τα πιτσιρίκια να λέμε μεθαύριο τα κάλαντα και να γελάν μαζί μας και οι τάρανδοι του Αϊ-Βασίλη.

Και οι 2 ομάδες που θα εμπλακούν στο πρώτο παιχνίδι έρχονται από σερί ηττών. 0-4 οι Knicks, 0-2 οι Pistons και μάλιστα οι 2 τελευταίες ήττες είναι από τους ίδιους αντιπάλους (Bulls, Hawks). Σίγουρα μιλάμε για ντέρμπι απόψε, αλλά οι Pistons έχουν έναν παράγοντα πολύ δυνατό που δεν υπάρχει στην αντίπερα όχθη. Η ρακέτα των Pistons με τον Drummond είναι από τις δυνατότερες της λίγκας και εκεί θα ποντάρουμε και μεις σήμερα. Μοιρασμένο το σετ, αλλά δίνω προβάδισμα στο διπλό. Και την προϊστορία να δω, 2 σερί διπλά έχουν οι Pistons στο "Μεγάλο Μήλο" και 4-1 υπέρ τους το πρόσφατο ρεκόρ. Δεύτερη επιλογή είναι ο άσος των Rockets. Οι "ρουκέτες" παρά το καλό ξεκίνημα, εν τέλει ηττήθηκαν από τους Pelicans με 110-108. Απόψε επιστρέφουν στο Houston, εκεί που εσχάτως μετρούν ρεκόρ 7-0 και θεωρώ ότι μπορούν να διευρύνουν το σερί. Οι Hawks έρχονται από back2back παιχνίδι, χθες ξόδεψαν αρκετή ενέργεια για να ηττηθούν εν τέλει από τους Pacers στην Indiana. Το -2.5 των Rockets θα μπει στο παιχνίδι μου. Και κλείνω την τριάδα με το διπλό των Cavs. Δεν είναι καλή μέχρι στιγμής η περιοδεία των Cavaliers στη Δύση, αφού ηττήθηκαν από τους Warriors, διασύρθηκαν από τους Blazers και χθες μετά βίας κέρδισαν τους -χωρίς Bledsoe- Suns. Απόψε φιλοξενούνται από τους Nuggets και οι άσχημε εμφανίσεις τους, έχουν ρίξει το χάντικαπ στους -5.5 πόντους. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι Nuggets (1-4 εσχάτως), οπότε αυτό το -5.5 μπορεί να επιτρέψει ένα ποντάρισμα στο διπλό.

Και σήμερα θα πάω με την χθεσινή λογική και το σύστημα 2-3 που μας δίνει πίσω το ποντάρισμα σε περίπτωση που πιάσουμε τη 1 δυάδα.

L-Train

Πρόταση πονταρίσματος

Pistons -1.5 (1.90)
New York Knicks
Detroit Pistons
30/12
02:30
108 96
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ