Όσο πληρώνουν θα τους ποντάρουμε.png

Όσο πληρώνουν θα τους ποντάρουμε

18:36 | 31 Οκτ 2025 3 min read
18:36 | 31/10/2025 3 min read
Όσο πληρώνουν θα τους ποντάρουμε.png

Καλησπέρα σε όλους. Μέρα ΝΒΑ Cup απόψε, με 8 αναμετρήσεις και πάμε γρήγορα να δούμε τι θα κρατήσουμε για απόψε. Ξεκινάμε με γνωστές επιλογές, που τις έχουμε επιλέξει και μας έχουν πληρώσει αρκετές φορές. Θα πάρω το Under 10.5π. του Daniels. Είναι ένα βασικό bet, που το έχουμε πάρει 6 φορές (κάποιες ήταν στο Under 11.5) και μας έχει πληρώσει και τις 6. Έχουμε πει ότι δεν είναι πρώτη επιλογή στο σκοράρισμα, νομίζω ότι σήμερα που θα αναγκαστεί να κάνει και τον χειριστή, γιατί λείπει ο Trae, θα αναλωθεί περισσότερο σε πάσες. Θα ρισκάρω και το Combo με το Spot-up τρίποντο σουτάκι του, το οποίο δεν βγαίνει, όμως από το 2.90 που έδινε στο προηγούμενο ματς η επιλογή, έχει πάει πλέον στο 6.90. Και θεωρώ ότι υπάρχει τεράστια αξία. Θα το ποντάρω και μόνο του το over 0.5 εύστοχο 3π, γιατί πληρώνει πολύ καλά στη Novibet και αυτό.

Από το ίδιο ματς, πάμε και στον έτερο κοντούρα της ομάδας, τον Alexander-Walker. Που αυτός θα επωφεληθεί, όσον αφορά την απουσία του Trae και θα "γράψει" πόντους. Νομίζω ότι έτσι θα πάει το ματς, με τον Walker να εκτελεί (είτε on-ball, είτε off-ball) και τον Daniels να έχει περισσότερο ρόλο χειριστή. Αν βρεθεί κάποια στιγμή κι ο Daniels σε Spot-up κατάσταση και βρει 1-2 ελεύθερα τρίποντα, ίσως μας δώσει το απόλυτο. Πάμε σε Over 2.5 εύστοχα τρίποντα για τον Walker, που σουτάρει περίπου 8 τρίποντα σε κάθε ματς.

🎃Τρομακτική Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 350 δώρα*

Πάμε και σε άλλα ματς και συνεχίζουμε σε Suns - Jazz. Θα πάω με το Over 30.5π+ασασ. του Markkanen. Χαμηλό όριο, για να πληρώνει στο 2.25, με δεδομένο ότι ο Φινλανδός ως τώρα έχει 34π+ασ. ΜΟ στα 4 πρώτα ματς. Είχε 51π+ασ. στο προηγούμενο ματς απέναντι στους Suns, πριν τρία βράδια ακριβώς.

Κλείνω με το παιχνίδι των Celtics με τους 76ers και το Over 10.5ριμπ+ασ. του Pritchard. Στα τελευταία 2 ματς έχει 28 potential ασίστ κι έχει μετρήσει 8 και 10 ασίστ αντίστοιχα. Ο ρόλος του πλέον αναβαθμισμένος. Έχει πάρει αρκετά την μπάλα από τα χέρια του White, όσον αφορά τη δημιουργία. Εξελίσσεται σε main creator φέτος ο Pritchard, κάτι που ευνοείται κι από την απουσία Tatum, τη φυγή Holiday και την παρουσία του Simons, που είναι ξεκάθαρα first scoring guard. Όσον αφορά τα ριμπάουντ, είναι σταθερά, λόγω αυξημένου IQ, εκεί. Έχει καλές τοποθετήσεις και παρά το ύψος του μετράει φέτος 5.2ριμπ. ΜΟ. Overall, το combo* που παίζουμε το επιβεβαιώνει σερί στα τελευταία 4. Και θα πάρω με ρίσκο και το αμέσως επόμενο όριο, που το επιβεβαιώνει σε 2/4 τελευταία.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

👉 Το Twitter (X) μου

👉 Το Instagram μου

👉 Το Facebook μου

Πρόταση πονταρίσματος

Markkanen Over 30.5π+ασ.
Phoenix Suns
Utah Jazz
01/11
04:00
33 & 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Daniels Under 10.5π.
Indiana Pacers
Atlanta Hawks
01/11
01:00
18
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Daniels Over 0.5 εύστοχο 3π.
Indiana Pacers
Atlanta Hawks
01/11
01:00
Κανένα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Daniels Under 10.5π. & Over 0.5 εύστοχο 3π.
Indiana Pacers
Atlanta Hawks
01/11
01:00
18 & 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Walker Over 2.5 εύστοχα 3π.
Indiana Pacers
Atlanta Hawks
01/11
01:00
4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pritchard Over 10.5ριμπ.+ασ.
Philadelphia 76.
Boston Celtics
01/11
01:00
15&2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pritchard Over 11.5ριμπ.+ασ.
Philadelphia 76.
Boston Celtics
01/11
01:00
15&2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ