Περνάει ο Παναθηναϊκός από τη Βιτόρια.png

Περνάει ο Παναθηναϊκός από τη Βιτόρια

09:35 | 09 Οκτ 2025 2 min read
09:35 | 09/10/2025 2 min read
Περνάει ο Παναθηναϊκός από τη Βιτόρια.png

Καλημέρα σε όλους, εκτός από τον κύριο Μίσιτς. Εικόνα παλαίμαχου χθες. Πραγματικά. Με το ζόρι έβγαλε τα 2 τρίποντα, δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει 5η ασίστ. Για να τα πούμε βέβαια όλα, ακόμα και με αυτή την άθλια εικόνα του, ήδη από την τρίτη περίοδο είχε 4ασ. και παρακαλούσαμε για μια ασίστ στην τελευταία περίοδο. Δεν την έκανε ποτέ. Πολύ κακή εικόνα πάντως, ως επί τω πλείστο και με Εφές και χθες. Παίζουν και κουβαλάνε στην περιφέρεια της Χάποελ οι Μπράιαντ, Μπλέικνι και Τζόουνς. Ειδικά ο τελευταίος, μεγάλο "fire power" σε άμυνα κι επίθεση. Τέλος πάντων, προχωράμε. Πολύ μπάσκετ κι απόψε, προφανώς και δεσπόζει το ματς του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια. 

🏀Απόλυτη Προσφορά* χωρίς κατάθεση με δώρο* συνδρομή NOVASPORTS📺

Ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός εύκολα ή δύσκολα θα πάρει. Ματσάρει ιδανικά απέναντι σε μια Μπασκόνια, που όσο επικίνδυνη κι αν μπορεί να γίνει, γιατί θα βγάλει μπασκετικό εγωισμό από το 0/4 με το οποίο έχει ξεκινήσει τη σεζόν, δεν μπορεί να απειλήσει τον Παναθηναϊκό. Κακή στο ριμπάουντ, κακή στην transition άμυνα, μπορεί να σε "πληγώσει" επιθετικά, αλλά ως εκεί. Το "όσα φάμε κι όσα βάλουμε" στυλ μπάσκετ που παίζει, θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό στο τέλος να κάνει τη δουλειά. Και δε θα φανούν και τα "χτυπητά" προβλήματα που είχε στα 2 πρώτα ματς (αμυντικό ριμπάουντ, άμυνα στην αδύνατη πλευρά). Νίκη λοιπόν της ελληνικής ομάδας, στη λογική ότι θα πάει ψηλά το σκορ και θα το παλέψει η Μπασκόνια ως ένα σημείο.

Θα πάμε και στο Μιλάνο, το πολύ σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Αρμάνι και τη Μονακό. Νίμπο πάλι εκτός για το Μιλάνο και θα αναγκαστεί να κάνει αρκετές δουλειές και να δώσει πολύ σκορ από τις θέσεις των ψηλών ο Λεντέι. Το έκανε και πέρυσι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν ήταν εκτός και Νίμπο και Μίροτιτς. Κι από την άλλη, έχουμε τον Μίροτιτς, που ήδη έχει ξεκινήσει να "γράφει" στη Μονακό. Όχι τόσο στο πρωτάθλημα, όσο στην Euroleague, όπου έχει 16 και 19 πόντους στα 2 πρώτα ματς. Πάμε σε ένα συνδυαστικό με τους δύο top σκόρερ των ομάδων.

👉 Το Twitter (X) μου

👉 Το Instagram μου

👉 Το Facebook μου

Πρόταση πονταρίσματος

Μπασκόνια (+15.5) & Παναθηναϊκός (νίκη) & Over 161.5
Μπασκόνια
Παναθηναϊκός
09/10
21:30
84 86
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λεντέι Over 13.5π. & Μίροτιτς Over 13.5π.
Αρμάνι Μιλάνο
Μονακό
09/10
21:30
10 & 7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ