Celtics - Pacers: Πρώτο bet για τον δεύτερο ημιτελικό της Ανατολής απόψε και πάμε στο over 23.5π+ασ. του Siakam. Ήταν ο κορυφαίος των Pacers στο πρώτο ματς. Μέτρησε 31π+ασ. συνολικά. Η εμπειρία του παίζει μεγάλο ρόλο στη σειρά. Αυτό είναι δεδομένο. Φαντάζει μικρό το όριο, το οποίο μπορεί να βγάλει ακόμα και με πόντους. Φάνηκε να κυριαρχεί στο Game 1 του Tatum. Μπόρεσε να βρει ρυθμό και στην επίθεση. Ίσως παίζεται και το over 31.5π+ασ+ριμπ. του, απλώς, παρόλο που μάζεψε 12ριμπ. νομίζω ότι δε θα είναι και πάλι τόσο εύκολο. Κρατάω μόνο το επιθετικό κομμάτι, με πόντους και ασίστ και σε ένα χαμηλό όριο. Το οποίο να πούμε ότι επιβεβαιώνει σε 7/10 ματς στα Playoffs, έχοντας 26.2 ΜΟ.
Θα πάρω το over 8.5ασ. του Haliburton. Παρόλο που στα Playoffs δεν αποδίδει καλά στο κομμάτι αυτό, απέναντι στους Celtics ξαναβρήκε τον ρυθμό του. Μέτρησε 10 ασίστ, ενώ οι potential ασίστ του έφτασαν τις 20. Μετράει μόλις 12.8 στα τελευταία 10 ματς, αλλά στο Game 1 έδειξε ότι τον βολεύει το συγκεκριμένο ματσάρισμα. Δυνατές οι άμυνες πάνω του, αισθάνθηκε άνετα να δημιουργήσει για τον Turner, αλλά και τους υπόλοιπους.
Συνέχισε να είναι χρήσιμος και απέναντι στους Celtics o McConnell. Ήρθε από τον πάγκο στο πρώτο ματς έδωσε 17π+ασ. Μετράει 7/10 over στα τελευταία ματς. Έχει 3 σερί over, με 19, 19 και 17. Είναι στους 15.8π+ασ. ΜΟ. στο διάστημα αυτό. Θα τον στηρίξω απόψε στο over 14.5π+ασ.
Δεν ήταν καθόλου εύκολο το ματσάρισμα για τον Tatum στο Game 1, απέναντι στον Nesmith. Θεωρώ ότι ο forward της Indiana τον κέρδισε στα σημεία. Ήταν στους 26π. για μεγάλο χρονικό διάστημα στην τέταρτη περίοδο, αλλά και στην παράταση. "Ξεκλείδωσε" μόνο όταν αποβλήθηκε ο Nesmith κι έβαλε 10π. μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Το όριό του είναι στους 30.5 πόντους απόψε. Μεγάλο όριο. Δεν πλησιάζει καν εκεί στα Playoffs. Θα πάω στο under 30.5π. του Tatum.
Θα πάω και με ακόμα ένα under, που το πήρα και στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό με το under 20.5π+ασ+ριμπ. του Horford. Οκ, ζήσαμε μια παράνοια στο Game 1, με τον Horford να παίρνει προσπάθειες στη ρακέτα και να έχει και 10 εκτελεσμένα τρίποντα. Για τις ασίστ του και τα ριμπάουντ του, πήγε όπως το προέβλεψα. Δεν πίστεψα ότι θα πάρει σχεδόν μια ντουζίνα προσπάθειες από τα 7.25 και θα φτάσει τόσο ψηλά σε FGA. Θεωρώ ότι δεν μπορεί και δεύτερο σερί ματς να φτάσει τόσο ψηλά.
Επίσης, ακόμα ένα bet που το πήρα και στο Game 1, αφορά τα τρίποντα του Turner. Κι αφού το βρίσκω σε καλή απόδοση, θα το πάρω και σήμερα. Άνετο over 1.5 τρίποντο στο Game 1. Έβαλε 3. Είναι ψηλός που το έχει το σουτ από τα 7.25. Μετράει 5/6 over 1.5 εύστοχο 3π. εσχάτως. Τον βολεύει και η άμυνα των Pacers. Κι ο Kornet κι ο Horford δεν είναι τόσο εύκολο να τον ακολουθούν συνέχεια στην περιφέρεια.
Κλείνω με ένα bet που σκεφτόμουν έντονα να το πάρω και στο Game 1, αλλά το άφησα εκτός. Θα μπω στο over 10.5ριμπ+ασ. του Holiday. Έκανε όργια στο Game 1, με 15ριμπ+ασ. Και τον περίμενα να το κάνει. Μετράει καταρχάς 5/10 over 10.5ριμπ.+ασ. στα τελευταία 10 ματς. Είχε κάπως ρίξει τη συγκεκριμένη στατιστική στα Playoffs. Αλλά τον βολεύει πάρα πολύ το ματσάρισμα με τους Pacers. Έχει 4/6 over φέτος και γενικά πιστεύω ότι θα ξεχωρίσει τώρα και στα Conference Finals, λόγω της εμπειρίας που κουβαλάει. Θεωρώ ότι σε σχέση με τον White, που ήταν φανταστικός ως τώρα, ο Jrue θα κάνει το step-up. Στο Game 1 μου το έδειξε αυτό. Θα τον εμπιστευτώ και για σήμερα.