Καλησπέρα foxbetιάρηδές μου. Ο Markkanen χθες μας πλήρωσε πολύ εύκολα το ένα και μοναδικό bet που κράτησα στη στήλη. Πέρασαν και αρκετά από τα υπόλοιπα που απλώς ανέφερα. Για την ακρίβεια, ήταν 4/5. Και σήμερα θα πάμε με ένα, στο τέλος του κειμένου θα βρείτε 3-4-5 ακόμα επιλογές αν θέλετε να του... δώσετε να καταλάβει.
Το όριο των 8.5 ασίστ για τον Jokic, αυτόν τον point center, φαντάζει αρκετά μικρό. Ο Jokic "γράφει" triple-double με σχετική ευκολία. Θα πάμε στο over 8.5ασ. Προφανώς αξίζει και το over 9.5ασ. για μεγαλύτερη απόδοση, για όποιον θέλει. Ο Joker μετράει φέτος 9.2ασ. με 19/32 over 8.5ασ. Ιδανικό και το ματσάρισμα απέναντι στους Thunder. Στα τελευταία 5 παιχνίδια ο Joker έχει 13, 14, 9, 5 και 12ασ. Ιδανικό το ματσάρισμα για τον Σέρβο για να πασάρει. Και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει κι ο Murray. Είναι b2b το παιχνίδι. Έχει 10.2ασ. με τον Murray εκτός φέτος. Το κρατάμε σαν σημείωση αν δεν παίξει κι ο Murray. Το κάνει ακόμα πιο εύκολο.
Από κει και πέρα, έχει αρκετές επιλογές. Παίζεται το over 3.5ασ. & over 2.5ριμπ. του White των Celtics. Εύκολα. Πάμε στο over 24.5π. του Randle. Πολύ καλό θεωρώ και το under 39.5π+ασ+ριμπ. του Maxey.