Καλησπέρα στους αναγνώστες της στήλης. Παρά το γεγονός ότι χθες κάναμε το 1/2, όσον αφορά τα σημεία που κράτησα στο πινακάκι μου, ήταν μια πάρα πολύ καλή μέρα. Για όποιον διάβασε το κείμενό μου. Και το Under με τα ριμπάουντ του Giddey πέρασε άνετα και το under πόντων του Alexander και το over του Smits. Κερασάκι στην τούρτα το +12.5 των Λετονών, που κέρδισαν μάλιστα τους Γάλλους και τους πέταξαν εκτός διοργάνωσης. Στη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα του τουρνουά. Όποιος διάβασε λοιπόν, σίγουρα χαμένος δεν βγήκε. Περνάμε τώρα στις σημερινές επιλογές, να δούμε τι θα βάλουμε στο παιχνίδι μας και τι άλλο ωραίο υπάρχει στο κουπόνι.
Η βασική μου επιλογή για σήμερα έρχεται από το παιχνίδι της Νέας Ζηλανδίας με την Ιορδανία και θα πάμε στο over 10.5π. του Te Rangi. Νομίζω ότι είναι αρκετά χαμηλά το όριό του. Έρχεται από την πρεμιέρα, όπου σκόραρε 15π. στα 29΄ που έπαιξε, σε ματς όπου πήρε 16 προσπάθειες (οι 8 από το τρίποντο). Είναι ο αρχηγός των Νεοζηλανδών και λογικά σήμερα σε ματς που είναι "do or die" θα είναι και πάλι κύριος εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας του. Αξίζει κι ένα μικρό ρίσκο με μεγαλύτερα όρια.
Από το υπόλοιπο κουπόνι, μου αρέσει πάρα πολύ το over 17.5 του Edwards. Είχε 20.5π. όριο στο πρώτο ματς. Θεωρώ ότι επειδή έμεινε στους 14π. οι book τον κατέβασαν. Έκανε όμως ένα πολύ κακό ματς (όχι τόσο βάσει στατιστικής, αλλά με το eye test) και θεωρώ ότι άνετα μπορεί να είχε 20+π. και στο game 1. Δεν ξέρω πόσο ντέρμπι θα είναι σήμερα και πόσο θα μείνει στο παρκέ, το όριο όμως για 17.5π. του καλύτερου σκόρερ της ομάδας, μοιάζει μικρό. Όπως μικρό μοιάζει και το 11.5 του Banchero. Που είχε 21π. στην πρεμιέρα. Έχει ρεπερτόριο και από το Mid-range και από το τρίποντο. Είναι αρκετά εύστοχος και δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες.
Επιλογές τώρα σε χάντικαπ και όρια, για να υπάρξουν απόψε, πάλι θα πρέπει να πάμε σε εκπλήξεις. Το πιο ισορροπημένο σετ αποδόσεων είναι στο Ακτή Ελεφαντοστού (@ 1.39) - Ιράν (@ 3.10). Χθες είχαμε εκπλήξεις. Δεν αποκλείω και σήμερα να έχουμε, τουλάχιστον στοιχηματικά. Παίζει Βενεζουέλα - Πράσινο Ακρωτήρι. ΟΚ, κόντραραν τους Σλοβένους αρκετά στο Game 1 οι Βενεζουελάνοι. Είχαν βέβαια και 16/40 τρίποντα. 40%. Θα το ξανακάνουν απόψε. Εγώ ισάξιες τις βλέπω τις δύο ομάδες και έχουν και Ταβάρες οι Αφρικανοί. Το +8.5 για το διπλό μου αρέσει. Είναι μεγάλο βασικά.
Αρκετά μικρό είναι θεωρώ το όριο στο Ακτή Ελεφαντοστού - Ιράν κι εκεί ίσως έπαιρνα το over 146.5 στη Betsson, στο 1.92. Έβαλε 59π. η μια ομάδα και 64π. η άλλη, αλλά έπαιζαν με Ισπανία και Βραζιλία αντίστοιχα. Ναι, όσο είδα το Ιράν έπαιξε κακό μπάσκετ, αλλά θεωρώ ότι ήταν και λόγω αντιπάλου. Αμυντικά και οι δύο ομάδες ήταν τραγικές. Δεν ξέρω πόσο θα αλλάξουν απόψε. Θα φάνε καλάθια. Κι από στατιστικής άποψης, μόνο 2 ματς στα 24 έληξαν με under 147.5 στο τουρνουά. Υπάρχει σκορ και ταχύτητα στα παιχνίδια. Οι ομάδες τρέχουν και σουτάρουν αρκετά.