Καλησπέρα σε όλους. Πολύ άνετα ο Keldon Johnson προχθές με το Over 5.5 ριμπάουντ, αφού μας έδωσε εννιά συνολικά. Γεμάτο το πρόγραμμα απόψε κι έχω βρει δύο καλές επιλογές. Πάμε σε ένα combo κι ακόμα ένα με τον "μοναχικό" guard των "ιπποτών".
Ξεκινάμε στην αναμέτρηση των Cavaliers με τους Mavericks και ποντάρουμε το over 8.5 ασίστ του Garland. Το παιδί παίζει πλέον μόνο στα guard. Δεύτερο κανονικό δημιουργό η ομάδα δεν έχει. Και σήμερα, με δεδομένες και τις απουσίες των ψηλών, πιστεύω ότι η starter πεντάδα των Cavs θα μείνει στο παρκέ 35+ λεπτά. Το ματς είναι ζόρικο, η άμυνα των Mavericks θα προσαρμοστεί πάνω στον guard των Cavs, ο οποίος με τη σειρά του θα πρέπει να πασάρει. Το γεγονός ότι παίζουν απόψε βασικοί οι Love και Markkanen, δίνει επιλογή για πάσα και σκορ μεγαλύτερη. Αφού και οι δύο "ψηλοί" των ιπποτών σκοράρουν και κοντά και μακριά από το καλάθι. Συνεπώς μου κάνει.
Και στατιστικά μου αρέσει το συγκεκριμένο σημείο, με τον Garland να μετράει 7/10 over 9.5 ασίστ εσχάτως, ενώ έχει 8.7 ασίστ φέτος και 10.7 στα τελευταία ματς.
Δεύτερη και τελευταία επιλογή είναι από το παιχνίδι των Pelicans με τους Blazers, εκεί που πάμε να διαλύσουμε την άμυνα των γηπεδούχων. Τρώνε άνετα 130 πόντους απόψε και θα πάμε στο over 20.5 πόντους του Ingram και over 4.5 ασίστ του McCollum. Παίρνω τους πόντους του Ingram, γιατί έχει γυρίσει ορεξάτος, έβαλε 25 προχθές και μετράει 22.9 πόντους φέτος και 23.5 στα τελευταάι 10. Στα τελευταία πέντε μάλιστα, το νούμερό του είναι στους 29 πόντους ΜΟ.
Τσέκαρε τα τελευταία νέα και απουσίες των ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ
Από την άλλη κρατάω τις ασίστ του McCollum, γιατί έχει βάλει αρκετά το στοιχείο αυτό στο παιχνίδι του ο CJ. 5.2 ασίστ φέτος και 7.1 στα τελευταία 10. Και με Ingram απόψε στο παρκέ, θεωρώ ότι έτσι κι αλλιώς ο McCollum θα πασάρει περισσότερο. Οπότε μου αρέσει ο συνδυασμός των δύο.
Διαβάστε τις αναλύσεις μου για όλες τις αναμετρήσεις του ΝΒΑ