pjimage-2021-03-15T144822.784.jpg

Σε κακό «φεγγάρι» οι Clippers

14:57 | 15 Μάρ 2021 10 min read
14:57 | 15/03/2021 10 min read
pjimage-2021-03-15T144822.784.jpg

Έχασαν και χθες οι Clippers, πολύ εύκολα από τους Pelicans και συνεχίζουν έτσι μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Σήμερα έχουν πολύ δύσκολο έργο, παίζοντας στην έδρα των ανεβασμένων Mavericks. Στο μεγάλο ματς της βραδιάς. Ντέρμπι στη Νέα Υόρκη, ανάμεσα σε Knicks και Nets, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Denver, Phoenix και San Francisco.

Θα γίνει update με την ανάλυση όλων των σημερινών αναμετρήσεων.

01:00, Charlotte Hornets (Strk W3, L10 6-4) – Sacramento Kings (Strk L1, L10 3-7) Με θεατές. 1-0 οι Hornets. 127-126 στο Sacramento.

19-18, 11-8 HOME

Με τον LaMelo Ball να είναι ξεκάθαρα πλέον σε «τροχιά» RoY και να εμφανίζεται ως ο νέος ηγέτης στα παιχνίδια των Hornets, αυτοί πάνε από νίκη σε νίκη. Τρίτη στη σειρά προχθές, με 114-104 επί των Raptors, σε ματς που τελείωσε από την πρώτη περίοδο (44-24 επιμέρους). Στους 23 πόντους, με εννιά ριμπάουντ και έξι ασίστ προχθές ο Ball, δεύτερος σκόρερ ο Rozier, με 17 πόντους, στους 17 κι ο Graham που ήρθε από τον πάγκο. Παρατάσσονται πλήρεις και χωρίς απουσίες απόψε οι Hornets.

15-23, 6-11 AWAY

Έπαιζαν προχθές στην Atlanta οι Kings και παρέμειναν ανταγωνιστικοί για περίπου 16΄. Όσο ήταν μπροστά στο σκορ. Ως το τέλος του ημιχρόνου οι Hawks πήραν διαφορά 10 πόντων και την κράτησαν ως το τελικό 121-106. Κορυφαίος για τους Kings, ήταν ο Fox με 32 πόντους, καλό ματς έκανε κι ο Holmes, με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ουσιαστικές απουσίες δεν υπάρχουν και για τους «βασιλιάδες», που παρατάσσονται πλήρεις.

Οι Hornets είναι και σε καλή κατάστασης και παίζουν πλέον για την οκτάδα δυνατά. Κάθε ματς είναι σημαντικό από δω και πέρα και ειδικά τέτοια όπως αυτό με τους Kings, που ξεκάθαρα δεν έχουν στόχο. Ο άσος ποντάρεται με το χάντικαπ των -1.5 πόντων.

01:00, Washington Wizards (Strk L3, L10 4-6) – Milwaukee Bucks (Strk W3, L10 8-2) Χωρίς θεατές. Έπαιξα και προχθές στην Washington. 125-119 οι Bucks.

14-23, 7-12 HOME

Με τον Beal να μένει εκτός, οι Wizards ήταν «καταδικασμένοι» σε ήττα, στο προχθεσινό ματς με τους Bucks. Ο Westbrook όμως είχε άλλη άποψη. Έκανε ονειρικό ματς, triple-double με 42 πόντους, 12 ασίστ και 10 ριμπάουντ κι έδωσε τουλάχιστον στους «μάγους» το δικαίωμα να ψάξουν κάτι καλό ως το φινάλε. Ηττήθηκαν οι Wizards εν τέλει, όμως σημασία όχι ότι δεν έχασαν με «κατεβασμένα» χέρια, ως αναμενόταν. Πολύ καλός και ο Hachimura, με 29 πόντους και 11 ριμπάουντ. Επιστρέφει απόψε ο Beal (G, 32.1p., 5.3r., 4.6as.), δεν παίζει ο Bertans (F, 11.3p., 3.0r.).

24-14, 9-9 AWAY

Πάμε και στους νικητές, που ξεκάθαρα ήταν σε κακή βραδιά κι αν δεν ήταν ο Portis με κάποια σημαντικά τρίποντα στο φινάλε, αλλά κι ο Γιάννης στο τέλος, δε θα το είχαν πάρει το ματς. Δύο «μεγάλα» καλάθια έβαλε κι ο Holiday, που αμυντικά όμως ο Westbrook τον έκανε ότι ήθελε. Triple-double o MVP, με 33 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ, στους 18 ο Holiday, με οκτώ ριμπάουντ. Με 14 πόντους ολοκλήρωσε το ματς ο Portis, πολύ κακός Middleton, με 16 πόντους, αλλά 3/12 σουτ. Πλήρη τα «ελάφια» απόψε.

Συνήθως λέω ότι σε τέτοια δυάδα αγώνων, στο ένα ματς το φαβορί το παίρνει δύσκολα, στο άλλο «χαλαρά». Βέβαια, η σκέψη αυτή δεν βγήκε χθες με Blazers. Και σήμερα πάντως το ίδιο θα πω, λέω ότι καλή περίπτωση το διπλό με -7.5 πόντους, παρά την επιστροφή του Beal.

👉 Breaking NBA News | NBA Live-Betting

02:00, Brooklyn Nets (Strk W4, L10 9-1) – New York Knicks (Strk W1, L10 6-4) Με θεατές. 1-0 οι Nets. 116-109 στο MSG.

26-13, 15-6 HOME

Τα εύκολα-δύσκολα έκαναν προχθές οι Nets, αφού σε ματς που κατάφεραν να πάρουν διψήφια διαφορά στις αρχές της τέταρτης περιόδου, πήγαν στο φινάλε να το χάσουν. Έπαιζαν με τους Pistons, επικράτησαν με 100-95. Πρώτος σκόρερ για τους Nets ήταν ο Harden, με 24 πόντους, είχε 10 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Στους 18 ο Irving, πολύ καλό ματς έκανε κι ο Jordan, με 14 πόντους και εννιά ριμπάουντ. Παραμένει εκτός ο KD (F, 29.0p., 7.3r., 5.3as.), δεν μπαίνει ακόμα ο Griffin (F, 12.3p., 5.2r., 3.9as.).

20-19, 9-12 AWAY

Συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία οι Knicks, παραμένουν σε τροχιά playoffs. Προχθές με τους Thunder, ζορίστηκαν στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως επέβαλαν τον ρυθμό τους και το πήραν με 119-97. Κορυφαίος για τους Knicks ήταν ο Barret, με 32 πόντους, triple-double από τον Randle, που μέτρησε 26 πόντους, 12 ασίστ και 12 ριμπάουντ. Καλό ματς από Quickley, με 21 πόντους. Αμφίβολος για σήμερα ο Payton (G, 12.6p., 3.8r., 3.7as.), δεν παίζει ο Rose (G, 13.5p., 4.5as.), στις δύο απουσίες για Knicks απόψε.

Φαβορί οι Nets, αλλά θα το παλέψουν οι Knicks. To σετ τους αδικεί, νομίζω ότι μπορούν να στηρίξουν το χάντικαπ των +10.5 πόντων.

[button color="btn-primary" size="btn-md" link="https://www.nbaholics.gr/editorial/2021/03/04/nba-fantasy-league-by-foxbet/" target="blank" ]👉 NBA Fantasy League με δωρεάν συμμετοχή και πολλά δώρα!![/button]

02:00, Detroit Pistons (Strk L3, L10 2-8) – San Antonio Spurs (Strk L1, L10 5-5) Χωρίς θεατές

10-28, 6-10 HOME

Δεν πήγαν «άκλαφτοι» κόντρα στους Nets προχθές, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 12 πόντους στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, κατάφεραν στα τελευταία τρία λεπτά να το κάνουν ντέρμπι. Δεν είχαν Harden, δεν είχαν Irving, οπότε έχασαν. Στους 22 πόντους ο Grant, καλό παιχνίδι και από Plumlee, που μέτρησε 11 πόντους, εννιά ριμπάουντ και έξι ασίστ. Δεν παίζει ο νιόφερτος Diallo (G, 11.9p., 5.2r., 2.4as.) απόψε και οι Smith Jr. (G, 7.2p.) και Ellington (G, 10.6p.).

19-16, 9-6 AWAY

Σα να μην κατέβηκαν ποτέ στο παρκέ οι Spurs. Έπαιζαν χθες στη Philadelphia κι έκαναν τραγική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ήττα, 134-99. Ανταγωνιστικό το παιχνίδι στο πρώτο μέρος βέβαια, όμως στο δεύτερο οι 76ers ήταν «καταιγιστικοί», με τους Spurs να μην μπορούν να τους ελέγξουν. Ο White μέτρησε 17 πόντους, ο Eubanks ήρθε από τον πάγκο και μέτρησε κι αυτός 17 πόντους, μαζί με εννιά ριμπάουντ. Δεν έχει παίξει στα δύο τελευταία ο DeRozan (F, 20.3p., 4.7r., 7.3as.), εξαιτίας της κηδείας του πατέρα του, εκτός παραμένει κι απόψε.

Από ότι φαίνεται η απουσία του DeRozan στοιχίζει στους Spurs. Βέβαια, ματς όπως το χθεσινό (λόγω απουσίας του Embiid) και το σημερινό, με τους τελευταίους Pistons, είναι εκ των ουκ άνευ. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο. Αν χάσουν κι απόψε, θα «στοιχίσει» στην οικονομία της βαθμολογίας τους. Στο 1.78 το διπλό είναι οκ.

03:00, Dallas Mavericks (Strk W1, L10 7-3) – Los Angeles Clippers (Strk L1, L10 4-6) Με θεατές. 1-0 οι Mavericks. 124-73 στο Los Angeles.

20-17, 10-8 HOME

Σπουδαία εμφάνιση και σπουδαίο διπλό από τους Mavericks προχθές το βράδυ, στην έδρα των Nuggets. Θεωρητικά ντέρμπι, με την ομάδα του Dallas όμως να το ελέγχει το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, ως το τελευταίο. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Doncic, με 21 πόντους και 12 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ για τους Mavs ήταν ο Porzingis, που είχε 25 πόντους. Πρακτικά πλήρεις απόψε, η απουσία του Johnson, δεν επηρεάζει.

25-15, 12-9 AWAY

Ξεκάθαρο πρόβλημα για τους Clippers, κυρίως αγωνιστικό. Μαζεύονται αρκετές  ήττες, η ομάδα είναι σε περίοδο καμπής. Χθες ηττήθηκαν πανεύκολα με 135-115 από τους Pelicans, τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε. Ο Leonard είχε 23 πόντους, ανύπαρκτος George με 15 και 5/14 σουτ. Τραυματίστηκε ο Ibaka (C, 10.9p., 6.7r.), αποχώρησε από το ματς, λογικά δεν παίζει απόψε. Εκτός αποστολής κι Beverley (G, 8.3p., 3.7r.), που δεν έπαιξε και χθες.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Οι Mavericks είναι σε μομέντουμ και φόρμα, οι Clippers παίζουν χωρίς ενέργεια στα τελευταία τους ματς. Θεωρώ ότι και οι απουσίες των Ibaka και Beverley, τους στερούν παραπάνω ενέργεια. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

*Παίζω στο 2.02 στον άσο, εκμεταλλευόμενος και το 20-0 του Stoiximan

03:00, Denver Nuggets (Strk L1, L10 7-3) – Indiana Pacers (Strk W1, L10 3-7) Χωρίς θεατές

22-16, 9-8 HOME

Τέλος στο νικηφόρο σερί τους, μπήκε για Nuggets, που έχασαν προχθές στην εντός έδρας αναμέτρηση από τους Mavericks, με 116-103. Ξεκάθαρη υπεροχή των Mavericks στο ματς, με τους Nuggets να μη μπορούν να ακολουθήσουν. Σε όλο το ματς, πίσω στο σκορ. Στους 26 πόντους ο Joker, με 11 ασίστ και οκτώ ριμπάουντ. Από 23 πόντους μέτρησαν οι Barton και Porter Jr. Morris (G, 10.4p., 3.4as.) και Harris (G, 9.7p., 2.5r.) δεν έπαιξαν προχθές, μένουν εκτός κι απόψε.

17-20, 10-9 AWAY

Σπουδαίο διπλό έκαναν οι Pacers προχθές, θα το έλεγα και έκπληξη. Πέρασαν από την έδρα των Suns, με 122-111. Ως τα μέσα της τρίτης περιόδου το παιχνίδι ήταν κλειστό, οι Pacers έκαναν καλύτερο φίνις και το πήραν. Κορυφαίος ο Sabonis, που μέτρησε 22 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Πρώτος σκόρερ ο Brogdon με 25 πόντους. Επέστρεψε ο LeVert και μπήκε κατευθείαν στη βασική πεντάδα. Αρκετά καλός, με 13 πόντους και επτά ριμπάουντ. Απουσίες δεν υπάρχουν για τους Pacers.

Ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο. Κυρίως επειδή είναι πιο σταθεροί στα τελευταία τους παιχνίδια και είναι και σε καλύτερη φόρμα. Ποντάρεται και ο άσος με τους -2.5 πόντους το χάντικαπ.

👉 NBA Fantasy League με δωρεάν συμμετοχή και πολλά δώρα!!

04:00, Phoenix Suns (Strk L1, L10 8-2) – Memphis Grizzlies (Strk L2, L10 4-6) Με θεατές. 1-1 στη regular. 108-104 οι Grizzlies, 128-97 οι Suns. Και τα δύο στο Memphis.

25-12, 12-7 HOME

Πάει το σερί για τους Suns, είχαν πέντε νίκες στη σειρά, έχασαν προχθές από τους Pacers, με 122-111 εντός έδρας. Ανταγωνιστικό ματς, κακοί στην τελευταία περίοδο, που παραδοσιακά παίζουν καλύτερα. Στους 20 πόντους ο Booker, double-double o Ayton, με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ είχε ο Paul. Γενικά, δεν μπορώ να πω ότι κάποιος ξεχώρισε. Δεν αναφέρονται απουσίες λόγω τραυματισμούς, όλοι διαθέσιμοι.

17-18, 9-6 AWAY

«Κακή» ήττα χθες βράδυ για Grizzlies, που έπαιξαν με τους αποδεκατισμένους Thunder, είχαν τρεις απουσίες βασικών (οι Thunder) κι έχασαν με 128-122. Λίγο πριν την έναρξη ανέφερα ότι οι Thunder θα στηρίξουν το +8.5, περίμενα όμως ότι θα το πάρουν το ματς οι Grizzlies. Κορυφαίος των Grizzlies o Valanciunas, με 16 πόντους και 14 ριμπάουντ, στους 22 ο Morant (πρώτος σκόρερ) με επτά ασίστ. Απουσίες δεν υπάρχουν και για τους Grizzlies, όλοι διαθέσιμοι.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχουν οι Suns. Έρχονται από ήττα, είναι καλύτερη ομάδα, θα ψάξουν αντίδραση. Ασταθείς οι Grizzlies, με δύο ήττες εσχάτως, ο άσος ποντάρεται και στοιχηματικά, με -5.5 πόντους.

04:30, Golden State Warriors (Strk W1, L10 4-6) – Los Angeles Lakers (Strk W1, L10 4-6) Χωρίς θεατές

20-19, 13-6 HOME

Σπουδαία εμφάνιση χθες από Warriors και μεγάλη νίκη απέναντι στους Jazz, με 131-119. Έτρεχαν ένα σερί τριών ηττών, όμως χθες απέναντι στους Jazz ήταν αυτοί που έπρεπε. Σε μεγάλη βραδιά οι Gurry (32p.), Wiggins (28p.) και Green (11p., 11r., 12as., 4st.), οδήγησαν τους «πολεμιστές» σε αυτή τη νίκη. Δίχως απουσίες απόψε οι «πολεμιστές», παίζουν όλοι.

25-13, 13-5 AWAY

Από νίκη έρχονται κι οι Lakers, πέτυχαν σπουδαία ανατροπή απέναντι στους Pacers, στην τέταρτη περίοδο και το πήραν το ματς με 105-100. Σε ακόμα ένα ματς, δίχως Davis, κορυφαίος ο Kuzma, με 24 πόντους και 13 ριμπάουντ, στους 18 ο LeBron, είχε και οκτώ ασίστ. Όπως ανακοινώθηκε, εκτός για ακόμα τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Davis (C, 22.5p., 8.4r., 3.0as.), ενώ δεν παίζει και ο Gasol (C, 4.8p., 4.1r.).

Με τον Davis εκτός, οι Lakers ζορίζονται. Φαίνεται αυτό και στα αποτελέσματα και στο παιχνίδι τους. Το ρεκόρ τους είναι στο 4-7 δίχως τον Davis. Έχει πιθανότητες το +3.5 του άσου.

Για όσους από εσάς, ασχολείστε με το NBA Fantasy και θέλετε να λάβετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ στο τουρνουά που διοργανώνει το Foxbet, μπείτε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικές οδηγίες, για το πως θα πάρετε μέρος!

Πρόταση πονταρίσματος

Mavericks*
Dallas Maverick.
Los Angeles Cli.
16/03
03:00
99 109
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Hornets -1.5
Charlotte Horne.
Sacramento King.
16/03
01:00
122 116
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ