Καλησπέρα στους αναγνώστες της στήλης. Σε δεύτερη μοίρα χθες και σήμερα τα αγωνιστικά του ΝΒΑ, αφού ο AD «πυροδότησε τη βόμβα» με την ανταλλαγή που ζήτησε και είμαστε πλέον εν αναμονή εξελίξεων και μέχρι το trade deadline. Κι εν μέσω του Davis, πλέον οι Pelicans είναι αναγκασμένοι να βγάλουν στο «σφυρί» κι άλλα περιουσιακά στοιχεία και να ξεκινήσουν τη διαδικασία του rebuild. Κι όπως αναφέρει κι ο τίτλος, «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο New Orleans». Να δούμε τι θα συμβεί. Ειρήσθω εν παρόδω, απόψε οι Pelicans πηγαίνουν να παίξουν στο Texas, στο ματς που έχει μεγάλο ενδιαφέρον απόψε.
Για το σημερινό μου ποντάρισμα θα κρατήσω μόνο ένα σημείο κι αυτό έρχεται από το Orlando. Οι Magic υποδέχονται τους Thunder. Τους δεύτερους τους παρακολουθώ εδώ και δύο-τρία ματς, έκατσα είδα όλο το ματς και με τους Bucks. Πολύ ωραίο μπάσκετ και σε φουλ φόρμα ο Παύλος Γεωργίου (κατά κόσμον Paul George). Δίνονται φαβορί, φυσιολογικά, απόψε και νομίζω ότι το χάντικαπ των -4.5 πόντων είναι στα μέτρα τους. Ένα θετικό στοιχείο έχουν οι Magic. Τα ψηλά κορμιά στη ρακέτα. Κι είναι ένα σημείο στο οποίο οι Thunder ξεχειλίζουν από ποιότητα. Το είδα και με τους Bucks, πως οι αμυντικοί των Thunder διέλυσαν τον Γιάννη. Οπότε διπλό.
Όλα τα νέα και τελευταίες ειδήσεις για το NBA εδώ
Από τα υπόλοιπα ματς, εν τάχυ να πω ότι οι Pelicans δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουν απόψε να μαζέψουν τους «κραδασμούς» από τις δηλώσεις Davis και θα χάσουν άνετα στο Houston (Rockets -9.5). Γενικά το κουπόνι απόψε έχει μεγάλα χάντικαπ και δε θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω κάποια πρόβλεψη. Πάνω κάτω όπως και στο χθεσινό, όπου κι αυτά τα δύο που έβλεπα ως πιο δυνατά (Clippers & Nuggets), δεν πέρασαν.