Ξενυχτάμε-με-Γιάννη-απόψε.png

Ξενυχτάμε με Γιάννη απόψε

18:26 | 27 Ιαν 2019 4 min read
18:26 | 27/01/2019 4 min read
Ξενυχτάμε-με-Γιάννη-απόψε.png

Καλησπέρα και καλό υπόλοιπο Κυριακής στους φίλους της στήλης. Πάντα μας αρέσει η Κυριακή, αφού έχει ματς από νωρίς. Το καλό ξεκινάει όμως λίγο μετά τη 01:00 στο ντέρμπι της βραδιάς ανάμεσα σε Thunder και Bucks. Δυνατό ματς και στη Minnesota, όπου οι «λύκοι» υποδέχονται τους Jazz. Clippers – Kings, από νωρίς στις 10:30 και με τηλεοπτική κάλυψη, ενώ παραμένουν δίχως LeBron οι Lakers και περιμένουν απόψε τους Suns στο LA.

Επέστρεψαν στις νίκες οι Clippers, δύο σερί εκτός έκαναν, σήμερα παίζουν με τους Kings. Ντέρμπι οχτάδα είναι αυτό, με τις δύο ομάδες να παίζουν για την όγδοη θέση. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες πιστεύω, το +4.5 για το διπλό μοιάζει καλύτερη περίπτωση. Bulls – Cavaliers την ίδια ώρα, το είχα γράψει και στο μεταξύ τους στο Cleveland πριν λίγες ημέρες. Είναι από τις κακές ομάδες του πρωταθλήματος, με τους Bulls όμως να είναι ένα κλικ πιο πάνω. Παίζεται ο άσος και το -4.5 των Bulls. Πάμε στο ντέρμπι της βραδιάς, ανάμεσα σε Thunder και Bucks. Τέσσερις σερί νίκες οι Thunder, στις έξι οι Bucks. Δικαίως μοιασμένο το σετ και δύσκολα να γίνει πρόβλεψη. Δεν ξέρω, αλλά σε τέτοια ματς βλέπω πολύ over. Σε φόρμα και οι δύο, ικανοί σκόρερ ένθεν κι ένθεν. Αλλά και μεγάλο είναι το line (232.5) και οι Bucks έχουν πολλά under στα τελευταία ματς. Δε θα ρισκάρω εκεί, αλλά δε θα το αφήσω και χωρίς bet. Ντέρμπι είναι, ο Γιάννης θα κάτσει ώρα στο παρκέ, οπότε θα πάρω το over45.5as/p/reb. Παίζεται και τo over27.5p, αλλά το αθροιστικό το κάνει πιο ενδιαφέρον.

Timberwolves – Jazz με τις δύο ομάδες να κοντράρονται προχθές (home2home είναι σήμερα) και τους Wolves να μας δίνουν ντέρμπι. Σχετικό βέβαια, αφού το 106-102 διαμορφώθηκε με τους Timberwolves να τα δίνουν όλα στην τέταρτη περίοδο. Κίνητρο οχτάδας έχουν και οι δύο, με την διαφορά ποιότητας να μην είναι μεγάλη. Νομίζω το +4.5 των Wolves, που παίζουν κι εντός έδρας, δίνει το προβάδισμα στον άσο. Στο Dallas οι Mavericks υποδέχονται τους Raptors. Η ομάδα του Carlisle έχει επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, δύο σερί εντός έδρας νίκες. Δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους Raptors, οι οποίοι μάλιστα χάνουν δύο σερί εκτός. Ντεφορμάρισμα. Θα έλεγα άσος, με το χάντικαπ των +4.5 πόντων, αλλά δε θα ρίξω και λεφτά να δω τι θα γίνει.

Στο Houston οι Rockets έχουν θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στους Magic. H ομάδα από το Orlando έχει πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς. Τώρα, αν είναι ορθό το χάντικαπ των -8.5 για μια ομάδα που κερδίζει μεν, αλλά με το ζόρι δε, στα τελευταία ματς, δεν ξέρω. Ενδέχεται βέβαια, αν τελικά μπει απόψε κι ο Paul στο παρκέ, οι Rockets να είναι ακόμα καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί. Θα πρέπει όμως να τον δούμε δυο-τρία ματς στην επάνοδό του για να πούμε ότι οι Rockets παίζουν και πάλι ομαδικό μπάσκετ. Το αφήνουμε στην άκρη. Οι Wizards σήμερα πηγαίνουν στo San Antonio. Οι Spurs κέρδισαν χθες βράδυ, οι Wizards παίζουν πολύ καλά στα τελευταία ματς. Έρχονται κι αυτοί από νίκη (95-91 εκτός τους Magic). Έχουν ανέβει οι Wizards, αλλά μέσα στο San Antonio επικρατεί ο «νόμος» των Spurs. Είναι back2back για αυτούς, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει ποιότητα να καλύψουν την κούραση. Παίζεται ο άσος με το -4.5 του χάντικαπ.

Όλα τα νέα και τελευταίες ειδήσεις για το NBA εδώ

Στη Νέα Υόρκη πηγαίνουν απόψε οι Heat και παίζουν με τους Knicks, με τη νίκη να είναι τουλάχιστον must-win. Παίζουν την παραμονή τους στην οχτάδα και κόντρα σε μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος (με σερί 0-8 μάλιστα), κάτι λιγότερο από νίκη, είναι αποτυχία. Νομίζω παίζεται και το -4.5 για το διπλό. Ο LeBron λείπει κι οι Lakers είναι πλέον σε ρεκόρ 5-10 κι εκτός οχτάδας. Σήμερα κόντρα στους Suns έχουν ένα θεωρητικά εύκολο ματς, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Με την εικόνα που δείχνουν στα τελευταία ματς, πιο πολύ προς το διπλό θα πήγαινα, με το NoBet να είναι ακόμα καλύτερο.

Πρόταση πονταρίσματος

Αντετοκούνμπο over45.5p/as/reb
Oklahoma City T.
Milwaukee Bucks
28/01
01:00
49
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ