zalgiris-kaunas.png

Ζαλγκίρις και τέλος...

22:24 | 13 Νοε 2017 1 min read
22:24 | 13/11/2017 1 min read
zalgiris-kaunas.png

Γεια και χαρά σε όλους! Μια χαρά τα πήγαμε το Σαββατοκύριακό, βγήκαν κάποια bets και στο live, αλλά πέρασαν και κάποια pre-game παρολί κι η στήλη είχε κέρδος το διήμερο. Χθες (Δευτέρα για όσους διαβάζετε το κείμενο Τρίτη) στήλη δεν ανέβηκε (και τι να βρεις δευτεριάτικα), κάναμε όμως κάτι στο live. Πάμε καλά, θέλω ακόμα καλύτερα.

Ανεβάζω από σήμερα το βράδυ, γιατί το ρεπορτάζ ήταν τέτοιο που βγάζει ένα καλό ποντάρισμα στο Μάλαγα - Ζαλγκίρις. Από αυτό ξεκινάω και συνοψίζω άμεσα το ποντάρισμα μου. Όπως ήδη έχετε διαβάσει και στην ανάλυση του αγώνα, η ήδη προβληματική -στην επίθεση- Μάλαγα, υποδέχεται απόψε την φορμαρισμένη Ζαλγκίρις, δίχως τον καλύτερό της παίχτη και πρώτο σκόρερ της στην Ευρωλίγκα. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έβγαλε πρόβλημα στον αριστερό του ώμο και θα μείνει εκτός. Ήδη η απόδοση του διπλού έχει πάρει την κατιούσα και μέχρι αύριο εκτιμώ ότι η Ζαλγκίρις θα γυρίσει σε φαβορί. Θα ποντάρω από σήμερα στο συγκεκριμένο ματς και δε θα κρατήσω κάτι άλλο για τη στήλη.

Για τα υπόλοιπα ματς του σημερινού προγράμματος της Euroleague, υπάρχει ανάλυση κι εκτίμηση στη στήλη των Αναλύσεων της Euroleague.

Πρόταση πονταρίσματος

Ζαλγκίρις -4.5
Μάλαγα
Ζαλγκίρις
14/11
21:45
83 85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ζαλγκίρις
Απόδοση
2.33
Μάλαγα
Ζαλγκίρις
14/11
21:45
83 85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ