Με-ψυχολογία-η-Χουάρες-με-προβλήματα-ξανά-η-Πουέμπλα.jpg

Με ψυχολογία η Χουάρες, με προβλήματα ξανά η Πουέμπλα!

09:30 | 11 Σεπ 2020 2 min read
09:30 | 11/09/2020 2 min read
Με-ψυχολογία-η-Χουάρες-με-προβλήματα-ξανά-η-Πουέμπλα.jpg

Είμαι άνθρωπος που έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Έχουν υπάρξει φορές στα έξι χρόνια που γράφω στοίχημα να μην πιάνω σημείο, που μου το έχει δώσει ο… Θεός ο ίδιος. Έχουν υπάρξει φορές, που έχουν περάσει G/G ημίχρονο με 6.00 απόδοση από το 3ο λεπτό. Γενικά υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, όπως είναι λογικό. Αλλά αυτό που γίνεται μέχρι στιγμής στο Μεξικό δεν υπάρχει. Όποιος βλέπει έστω τα στιγμιότυπα και το πως χάνονται τα σημεία, θα καταλάβει το τι γίνεται. Δεν θα το ανοίξω άλλο. Απλά όσο βλέπω ότι διαβάζω σωστά τα ματς, θα κρατάω την ψυχραιμία μου. Πάμε στα σημερινά.

Η Χουάρες την περασμένη αγωνιστική δεν έκανε καλή εμφάνιση, αλλά κέρδισε με 1-0 μέσα στην έδρα της Τολούκα, που ακόμα χάνει ευκαιρίες (το είχα στο Over 2.5). Η Χουάρες όμως είχε αδικηθεί σε άλλα ματς, που δεν την ήθελε η μπάλα παρότι έπαιζε καλά. Έκανε σχετικά αργά τις μεταγραφές, αλλά έχει ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες και περιμένω να πάρει τα πάνω της. Ίσως γίνει αυτή η νίκη εφαλτήριο για αντεπίθεση, μιας και πιστεύω ότι ήταν ψυχολογικό το πρόβλημα. Ο Καμπαγέρο σχεδόν μετά από κάθε ματς έλεγε «Παίξαμε καλά, αλλά δεν κερδίσαμε. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό;». Τώρα επιστρέφει στην έδρα της και θέλει να την εκμεταλλευτεί.

Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει απέναντι της μια Πουέμπλα που έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό και μετράει δύο σερί ήττες με 7 γκολ παθητικό. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Αμέρικα, προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, αλλά η άμυνα της την πρόδωσε και δέχθηκε την ανατροπή. Τώρα θα επιστρέψει ο βασικός ο πορτιέρε της, αλλά παραμένουν τέσσερις βασικοί εκτός. Μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, είναι λογικό να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τις απουσίες και με τα σερί παιχνίδια. Βγάζει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, ενώ το κλίμα για τον κόουτς Ρεϊνόσο δεν είναι το καλύτερο. Οι φήμες λένε ότι έχει ελαφρυντικά με τις απουσίες, αλλά δεν έχει άλλο χρόνο. Αν ηττηθεί ξανά θα αποτελέσει παρελθόν και υπάρχει έτοιμος ο αντικαταστάτης του.

Περιμένω από την Χουάρες να πάρει τα πάνω της, όλα συνηγορούν υπέρ της, τη στιγμή που η Πουέμπλα ταλαιπωρείται από απουσίες βασικών παικτών. Επίσης, είναι κάκιστο το κλίμα στο εσωτερικό της. Ο άσος στο 2.20 θα παιχθεί.

Πρόταση πονταρίσματος

Τελικό Αποτέλεσμα - Χουάρες
Χουάρες
Πουέμπλα
12/09
05:30
1 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ