Κακή μέρα η χθεσινή, μόνο η Πατσούκα με δικαίωσε και κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Πάμε να δούμε τα σημερινά, δίχως περαιτέρω πρόλογο, μιας και πέρασε η ώρα.
Στην Αργεντινή, η Τίγκρε υποδέχεται την Ρασίνγκ και αμφότερες «καίγονται» για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι μάχονται για την παραμονή τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι πάνε για πρωτάθλημα και δεν θέλουν να κάνουν… δώρα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Έχει λογική το διπλό, αλλά οι γηπεδούχοι παίζουν για την ύπαρξη τους, είναι σε καλή κατάσταση και θα δυσκολέψουν την «Ακαδημία». Περιμένω να γίνει ανοιχτό ματς με γκολ και θα πάω στο over 2.5.
Στο ματς της Βαγιεκάνο με την Μπέτις, θα αναζητήσω και εκεί τα γκολ, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή, τη στιγμή που η Μπέτις ψάχνει το τρίποντο για να μπορέσει να κάνει βήμα για την Ευρώπη. Είναι ομάδες που μπορούν να δώσουν ρυθμό στο ματς και να βρουν γκολ, ειδικά αν μπει ένα νωρίς, θα ανοίξει πολύ ο ρυθμός. Άλλωστε η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί καμία από τις δύο. Το g/g & over 2.5 σε νορμάλ τιμές, θα μπει στο παιχνίδι μου.
Στο MLS οι Γκάλαξι παρότι δεν έχουν τον Ζλάταν στο δυναμικό τους, ο οποίος είναι τραυματίας και δύσκολα θα παίξει και σήμερα, έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν τη δυναμική της έδρας τους και έχουν πάρει τη νίκη στα δύο μπροστά στο κοινό τους. Σκοράρουν με άνεση, αλλά αυτό που αποτελεί «πληγή», είναι η άμυνα τους που δέχεται εύκολα γκολ. Σήμερα υποδέχονται το Πόρτλαντ που επίσης έχει σημαντικά θέματα στα μετόπισθεν και δέχεται εύκολα γκολ. Ο άσος σε τιμές στο 1.90 μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας και θα τον στηρίξουμε.
Αυτά για σήμερα. Καλή τύχη στις επιλογές σας. Νέα στήλη λογικά αύριο.