Σχετικά καλή ήταν η χθεσινή μέρα, με 2/3 σωστές επιλογές και δεν με δικαίωσε μόνο η Μποαβίστα, η οποία προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και ήρθε ισόπαλη με 1-1. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.
Στην Πορτογαλία η Μπράγκα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την 3η θέση και κυνηγάει την Σπόρτινγκ, την οποία υποδέχεται απόψε. Αν πάρει τη νίκη μειώνει στον ένα βαθμό την απόσταση. Πριν την διακοπή… πυροβολούσε και πήγαινε από νίκη σε νίκη. Έχει το μομέντουμ και θα παίξει απέναντι στα «λιοντάρια» για το τρίποντο που θα της δώσει ελπίδα για την πρώτη τριάδα. Η Σπόρτινγκ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ηττηθεί, ενώ διεκδικεί και τις τελευταίες πιθανότητες που έχει για τον τίτλο, με τις απώλειες να απαγορεύονται. Πιστεύω θα δούμε ωραίο παιχνίδι και τα γκολ εκατέρωθεν έχουν τύχη στο ματς αυτό. Στο 1.80 η τιμή τους. Δεν είναι άσχημο.
Θα επιμείνω πορτογαλικά και θα πάω στο ματς της Πορτιμονένσε με την Μορεϊρένσε. Οι γηπεδούχοι παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο κυρίως εντός έδρας, όπου φτιάχνουν πολλές φάσεις. Αναζητούν τη νίκη που θα τους ξεμπερδέψει ουσιαστικά οριστικά από μπελάδες παραμονής και υποβιβασμού. Στην έδρα τους μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά και η Μορεϊρένσε παίζει την ύπαρξη της σε κάθε ματς. Θα προσπαθήσει να χτυπήσει με κόντρα επιθέσεις. Περιμένω καλό ρυθμό, όπως έχουν τα περισσότερα ματς της Πορτιμονένσε και για αυτό θα ρισκάρω στο over 2.5 σε αποδόσεις άνω του 2.00.
Είναι κακή η μέρα στα δικά μου μάτια, δεν προκύπτουν πολλές επιλογές, διότι οι ομάδες έρχονται από διακοπή και πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί. Θα τα κάνω δυάδα με σχετικά χαμηλή μίζα. Θα τα πούμε πάλι αύριο. Καλή τύχη στις επιλογές σας.