stili.png

Ζευγάρια για γκολ, ευκαιρία για... ξεμπούκωμα και ο τριπλασιασμός

12:45 | 25 Φεβ 2025 2 min read
12:45 | 25/02/2025 2 min read
stili.png

ΤΣΕΛΣΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Αρχίζει και μπλέκει η Τσέλσι. Έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες, οι δύο εκ των οποίων στην Πρέμιερ Λιγκ και η υποχώρησή της στη βαθμολογία είναι συνεχής, σε σημείο να έχει βάλει σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό εισιτήριο (μέσω του πρωταθλήματος). Η ομάδα του Μαρέσκα έχει την τύχη να υποδέχεται απόψε τον... σάκο του μποξ της λίγκας, την ουραγό Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» έχουν γνωρίσει 8 ήττες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές, στις 6 πιο πρόσφατες δε, έχανε από το ημίχρονο και δέχθηκε 3+ γκολ. Η Τσέλσι φέρνει υψηλά σκορ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (6 σερί Over 2,5) Κι της παρουσιάζεται ιδανική ευκαιρία για... ξεμπούκωμα.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 500 Δώρα* από τη Stoiximan!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Τσεκάροντας και τα άλλα τρία ζευγάρια του σημερινού προγράμματος στην Πρέμιερ Λιγκ, θεωρώ πως θα σημειωθούν αρκετά γκολ. Μάλιστα, στα δύο από αυτά, τα Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα και Γουλβς - Φούλαμ, το Over 2,5 προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση και μπορεί να πονταριστεί ξεχωριστά, ωστόσο εγώ θα τα κάνω ένα παρολί.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σούπερ ματς στα ημιτελικά Κυπέλλου Ισπανίας. Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης θα κονταροχτυπηθούν τρεις φορές σε διάστημα ενός μήνα και κάτι, δύο για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα, όπου μαζί με τη Ρεάλ μάχονται για τον τίτλο. Σε πολύ καλή κατάσταση αμφότερες, αναμένονται συναρπαστικές αναμετρήσεις. Ψάχνοντας για πρωταγωνιστές στο αποψινό ματς, στέκομαι στους Ραφίνια και Άλβαρες. Ο πρώτος έχει... σιγήσει μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα που έκανε στη σεζόν, ο δεύτερος προέρχεται από «ντοπιέτα». Καλοπληρώνει Σούπερ Ενισχυμένα* η μία τελική τους στην εστία!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πρόταση πονταρίσματος

1+ Σουτ στο τέρμα: Ραφίνια & Χ. Άλβαρες (Σούπερ Ενίσχυση*)
Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτ.
25/02
22:30
ΝΑΙ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
1 ημ. / 1 τελ. & Over 2,5
Τσέλσι
Σαουθάμπτον
25/02
22:15
3 0 / 4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Over 2,5
Όλοι (4) οι αγώ.
25/02
21:30
ΝΑΙ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ