ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ουσιαστικά μονόπλευρο το κίνητρο στην τελευταία αγωνιστική. Ο ουραγός ΠΑΣ έχει στοχεύσει στο σημερινό ματς για να πάρει τη νίκη που θα τον βάλει στα πλέι άουτ έχοντας τουλάχιστον μία ομάδα από κάτω και βαθμολογικά με καλύτερες πιθανότητες να αποφύγει τον υποβιβασμό. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην «OPAP Arena» για να βγάλει την… υποχρέωση, έχοντας δηλώσει να εκτίσουν σημαντικοί παίχτες, που σήμερα επιστρέφουν στην ενδεκάδα. Η εικόνα του πάντως, ειδικά για 45 λεπτά, ήταν εξαιρετική. Γνώρισε εν τέλει ήττα εντός προγράμματος και διέκοψε το αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0, με το τελευταίο «Χ» να πονάει, καθώς προηγήθηκε 2-0 του ΟΦΗ, όμως ισοφαρίστηκε σε 2-2).
Ο Ατρόμητος μοιάζει να τελείωσε η σεζόν του μετά τον χαμένο επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό (31/1). Έκτοτε στον μήνα Φεβρουάριο γνώρισε 3 ήττες, έφερε ένα «Χ» και στην προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε νίκη (3-1 τη Λαμία) που ρεαλιστικά του «σφράγισε» και την παραμονή. Άγνωστο με τί διάθεση θα αντιμετωπίσει τη διαδικασία των πλέι άουτ. Πάντως, στα Ιωάννινα ταξίδεψε αποδεκατισμένος, καθώς για διάφορους λόγους λείπουν 6 βασικοί παίχτες.
Ο άσος, έτσι κι αλλιώς άνοιξε έχοντας ως δεδομένο το μονόπλευρο κίνητρο του ΠΑΣ. Μετά τις απουσίες του Ατρόμητου υποχώρησε κι άλλο, όμως μπορεί να γίνει παιχνίδι στο 2.15 που τον συναντάμε στη Novibet.