Αφερέγγυα αμυντικά, πάμε με combo.png

Αφερέγγυα αμυντικά, πάμε με combo

11:54 | 02 Δεκ 2022 2 min read
11:54 | 02/12/2022 2 min read
Αφερέγγυα αμυντικά, πάμε με combo.png

Λίγο το μέτριο θέαμα, πολύ περισσότερο ο ανελέητος κουβάς που έχει πέσει από το Μουντιάλ έχουν αρχίσει και μου λείπουν οι λίγκες. Υπομονή και με την ελπίδα στα νοκ άουτ που έρχονται να φτιάξουν και τα δύο. Προ το παρόν, έχουμε τελευταία αγωνιστική των ομίλων και ματς… τελικό.

ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Ματς με πολιτικό παρελθόν, που μεγαλώνει τη σημασία του. Βέβαια, παίζεται μία θέση στους «16» και αυτό από μόνο του είναι τεράστιο κίνητρο. Η Σερβία δεν έχει ανταποκριθεί στο απόλυτο στις απαιτήσεις που είχα από αυτήν. Σβήνω το ματς με τη Βραζιλία, ο αντίπαλος είναι μεγαθήριο και δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό. Κόντρα στο Καμερούν τα 3 αντί για 6-7 γκολ που πέτυχε πιστοποιούν τη μεσοεπιθετική της ποιότητα. Αυτά όμως που δέχθηκε, και ειδικά τα δύο τελευταία σε ένα τρίλεπτο και με πανομοιότυπο τρόπο αποδεικνύουν πως είναι και αφερέγγυα αμυντικά.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τί μου έχει δείξει η Ελβετία; Πως επιθετικά μπορεί ελάχιστα πράγματα. Μάλιστα χάρη στην κυνικότητά της μετράει ένα τρίποντο, αυτό με το Καμερούν, καθώς δημιούργησε μία «καθαρή» τελική και με αυτή σκόραρε. Αμυντικά όμως είναι… τοίχος και κάτω από την εστία έχει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της διοργάνωσης. Ακόμα και η Βραζιλία ζορίστηκε. Θα αντέξει σήμερα; Το θεωρώ δύσκολο.

Προκλητική η απόδοση του άσου, αλλά όπως είπα η αφερεγγυότητα της άμυνας των Σέρβων με κρατάει πίσω. Πάντως, θεωρώ πως θα σκοράρουν και λογικά δεν θα χάσουν. Αν προηγηθούν έχει γίνει η «μισή» δουλειά για να έρθει το συνδυαστικό που θέλω, καθώς η Ελβετία θα ψάξει την ισοφάριση (περνάει τουλάχιστον με ισοπαλία και φυσικά με δεδομένο πως το Καμερούν δεν θα κερδίσει τη Βραζιλία) και είτε θα το πετύχει το γκολ αυτή είτε θα το φάει σε κάποια αντεπίθεση από τους Σέρβους (θέλουν μόνο νίκη και το ίδιο δεδομένο για να προκριθούν).

Πρόταση πονταρίσματος

1Χ & Over 1,5
Σερβία
Ελβετία
02/12
21:00
2 3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ