Λογικό σενάριο τα γκολ στο «Άιμπροξ».png

Λογικό σενάριο τα γκολ στο «Άιμπροξ»

12:11 | 16 Αυγ 2022 2 min read
12:11 | 16/08/2022 2 min read
Λογικό σενάριο τα γκολ στο «Άιμπροξ».png

Ένα βήμα πριν από τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν φτάσει οι ομάδες και είναι λογικό πλέον το… σεντόνι να κυριαρχεί στις σκέψεις τους. Δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί σε καμία από τις τρεις αναμετρήσεις, και παρ’ ότι βλέπω τα δύο αουτσάιντερ (Τραμπζονσπόρ και Ντινάμο Ζάγρεμπ) να έχουν περισσότερη τύχη απ’ ότι λένε οι αποδόσεις τους, θα ασχοληθώ με το τρίτο ματς.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Οι Σκωτσέζοι τη... γλίτωσαν στον προηγούμενο γύρο, όπου μπόρεσαν να ανατρέψουν την ήττα στο Βέλγιο από τη Σεν Ζιλουάζ επικρατώντας 3-0 στη ρεβάνς. Αυτή μάλιστα ήταν η μία από τις τρεις συνεχόμενες νίκες που έχουν σημειώσει στο «Άιμπροξ», αποδεικνύοντας πως εντός έχουν άλλη δυναμική. Η ομάδα του Φαν Μπρόνχορστ τα πάει περίφημα επιθετικά, είναι χαρακτηριστικό πως σε 5 επίσημα ματς «σκάλωσε» μόνο στην ήττα στο Βέλγιο και δεν σκόραρε, στα υπόλοιπα παιχνίδια σημείωσε μίνιμουμ 2 γκολ. Βέβαια, το ότι η εστία της παραβιάστηκε στο θεωρητικά πιο δύσκολο ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα λέει και αυτό πολλά.

Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αϊντχόφεν στάθηκε τυχερή στον 3ο προκριματικό γύρο κόντρα στη Μονακό. Αφενός αξιοποίησε την κατάργηση του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ (δέχθηκε 2 στην εντός έδρας ρεβάνς), αφετέρου έστειλε το ματς στην παράταση με γκολ στα… χασομέρια. Το κλίμα είναι πανηγυρικό στο ξεκίνημα του Φαν Νίστελροϊ στον πάγκο της. Βοήθησε το καλό ξεκίνημα με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ (5-3 τον Άγιαξ) και η πρόκριση που ανέφερα πιο πριν. Πάντως τα παιχνίδια της γίνονται… ροντέο. Μετράει 5/5 G/G και το μόνο που δεν έγινε και Over ήταν το 1-1 στο Μονακό.

Το λογικό σενάριο είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα ψάξω -τουλάχιστον- άλλο ένα γκολ για να ανέβει η απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Πρόταση πονταρίσματος

G/G & Over 2,5
Ρέιντζερς
Αϊντχόφεν
16/08
22:00
2 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ