Ματσάρα το Σίτι – Ρεάλ, όμως στοιχηματικά -και ειδικά με τις αποδόσεις που παίζουν- δεν… αγγίζεται. Η αίσθησή μου είναι πως θα είναι «κλειστό» παιχνίδι, λόγω επιθυμίας της ισπανικής ομάδας, όμως Under δεν ακουμπάω. Θα στραφώ στις «μικρές» Αγγλίες.
ΣΑΤΟΝ - ΚΡΟΟΥΛΙ
Υπό κανονικές συνθήκες άσος στην Αγγλία χωρίς το δυάρι μπροστά είναι απαγορευτικός. Ωστόσο βρισκόμαστε στα τελειώματα, μπαίνει στη μέση το -μονόπλευρο- κίνητρο και κάνω λίγο τα… στραβά μάτια. Στη Β’ Αγγλίας, λοιπόν, η Σάτον βρίσκεται οριακά εντός των θέσεων των πλέι οφ ανόδου. Είναι 7η με 43 βαθμούς, έναν πάνω από Σάλφροντ και Τρανμίρ, έχοντας όμως να δώσει και το αποψινό παιχνίδι. Γίνεται ευκόλως κατανοητό πως το τρίποντο είναι μεγάλης σημασίας για να αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας από τις διώκτριές της. Έχοντας έλλειψη αγωνιστικής εικόνας από τη Σάτον κατέτρεξα και στα στατιστικά, όπου είδα πως είναι αήττητη για 14 παιχνίδια στο γήπεδό της (9-5-0)!
Η Κρόουλι είναι στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από στόχους, αλλά και κινδύνους. Αδιάφορη μεν, όμως δεν μοιάζει να έχει πάει… διακοπές, έχοντας τρεις σερί νίκες πριν ηττηθεί στην τελευταία της υποχρέωση από τη Μάνσφιλντ (που και αυτή διεκδικεί παρουσία στα πλέι οφ ανόδου, ενώ τα τρία θύματά της ήταν χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον). Εδώ τα στατιστικά λένε πως γνώρισε 4 ήττες στις 5 τελευταίες εξόδους της. Κάποιες απουσίες βρίσκω στο ρεπορτάζ της, αλλά δεν της υπολογίζω σοβαρά, καθώς δεν μπορώ να τις αξιολογήσω.
Ποντάρω, λοιπόν, στον άσο, επαναλαμβάνοντας πως κάνω τα… στραβά μάτια στην απόδοση και παίρνοντας κυρίως υπόψη το κίνητρο και στατιστικά στοιχεία.