Θολό το τοπίο στο ρεπορτάζ της πρώτης αγωνιστικής για το νέο έτος στη Super League. Κρούσματα έχουν όλες οι ομάδες, λίγο-πολύ βγαίνει άκρη το τί περιμένουμε από τις φιλοξενούμενες ομάδες, σιγή ιχθύος τηρείται από τις γηπεδούχους. Νέα «μόδα» αυτή, νοσεί ο μισός πλανήτης αλλά οι ομάδες δεν βγάζουν τα ονόματα των παιχτών… Και στις δύο αναμετρήσεις φαβοριτίζονται πολύ οι άσοι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ
Η μόνη εξήγηση που δίνω στο ΠΑΣ – Ιωνικός είναι πως έχει υπολογιστεί αρκετά η εικόνα των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια που έδωσαν το 2021. Δεν έχει μετρηθεί όμως πως ο ΠΑΣ είναι μία από τις πιο καλές τακτικά ομάδες του πρωταθλήματος και αν από τα 6 (+2 καθώς και αυτοί που βγήκαν αρνητικοί χθες και θεωρητικά υπολογίζονται έχουν μείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες) κρούσματα που υπάρχουν οι μισοί είναι από τη βασική ενδεκάδα τότε υπάρχει πρόβλημα.
Από την άλλη, ο Ιωνικός, που είχε μεγάλη ανάγκη τη διακοπή, πήγε στα Ιωάννινα ενισχυμένος με την επιστροφή του πολύτιμου επιθετικού Τουράμ, αλλά και τον νεοφερμένο Μάντζη. Βρήκε λύσεις δηλαδή εκεί που πόναγε, την επίτευξη του γκολ και τον ταλαιπώρησε στα τελευταία ματς, αυξάνοντας τις πιθανότητες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.