OIP (22).jpeg

Άουγκσμπουργκ πριν τη Νέα Υόρκη

01:00 | 23 Αυγ 2025 1 min read
01:00 | 23/08/2025 1 min read
OIP (22).jpeg

Πριν αφοσιωθούμε στο US Open που θα ξεκινήσει την Κυριακή, υπάρχει ένα χωμάτινο Τσάλεντζερ και οι φιναλίστ έχουν ενδιαφέρον. Άλεξ Ρίτσαρντ και Μάρσελ Στέμπε θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Άουγκσμπουργκ και πρόκειται για παίκτες που παλιότερα είχαμε δει στο top-100.

Ο 34χρονος Στέμπε είναι εξαιρετικός όλο το καλοκαίρι με πολύ καλή παρουσία στα περισσότερα τουρνουά, ενώ έχει αφοσιωθεί στο χώμα από τον Απρίλιο. Ο Ρίτσαρντ είχε πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε τον Μάιο και τον Ιούνιο. Σταδιακά επέστρεψε και στο Άουγκσμπουργκ απέκλεισε μεταξύ άλλων τους ικανότατους Μόλεκερ και Σκουΐρ, που ήταν δύσκολοι αντίπαλοι. 

⚽Μοναδική NOVASPORTS προσφορά* χωρίς κατάθεση!📺

Ο Στέμπε δεν είχε τόσο απαιτητική διαδρομή, όμως γενικά είναι φορμαρισμένος. Προέρχεται από ακόμη έναν ημιτελικό στο Κορντενόνς και συνέχισε δυναμικά εντός έδρας. Μικρό ποντάρισμα στο over σε αυτή την περίπτωση και... ετοιμαζόμαστε για Νέα Υόρκη! 

Πρόταση πονταρίσματος

Over 22,5
Στέμπε
Ρίτσαρντ
23/08
14:00
6/3, 6/3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ