Μέχρι τις αρχές του 2024, ο Γιανίκ Σίνερ είχε δυσκολία στη φυσική κατάσταση και στα Γκραν Σλαμ αντιμετώπιζε πρόβλημα στους αγώνες μεγάλης διάρκειας. Αυτό ξεπεράστηκε και ουσιαστικά έκτοτε ψάχνουμε να βρούμε κάποια... αδυναμία στο παιχνίδι του. Ο Ιταλός πέτυχε εύκολες νίκες με Νάρντι, Βούκιτς, Μαρτίνεθ και συνεχίζει στο Γουίμπλεντον με αντίπαλο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.
Σταθερή αξία ο Βούλγαρος βετεράνος. Ποιοτικός τενίστας, με ποικιλία χτυπημάτων και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Μόνο εύκολο δεν είναι να στέκεται ένας παίκτης σταθερά στο top-20, στα 34 του χρόνια. Απέκλεισε τους Όφνερ, Μουτέ, Νισιόκα και τώρα είναι καθαρό αουτσάιντερ εναντίον του Σίνερ.
Σούπερ Προσφορά* σε περιμένει με τον κωδικό FOXBET
Τον είχε δυσκολέψει μόνο για ένα σετ στο περσινό Ρολάν Γκαρός (2/6, 4/6, 6/7), αλλά δύσκολα θα πέτυχε κάτι παραπάνω φέτος. Ο Σίνερ πλέον θυμίζει... ρομπότ, που μπλοκάρει μόνο εναντίον του Αλκαράθ. Εφικτό το under στο σύνολο των γκέιμ, με νίκη του Ιταλού.