Eva Lys bei den Australian Open (3).jpeg

Αξιόλογη η Λις, αλλά μέχρι εδώ

06:30 | 19 Ιαν 2025 2 min read
06:30 | 19/01/2025 2 min read
Eva Lys bei den Australian Open (3).jpeg

Η στήλη ανεβαίνει νωρίς γιατί η συγκεκριμένη απόδοση είναι πιθανό να πέσει τις επόμενες ώρες. Η Ίγκα Σφιόντεκ έφτασε στον τέταρτο γύρο του ΑΟ με... συντριπτικές εμφανίσεις. Νίκησε με 6/1, 6/0 την αντικειμενικά φορμαρισμένη Έμα Ραντουκάνου, με 6/0, 6/2 την αξιόλογη Ρεμπέκα Σράμκοβα και βρήκε αντίσταση μόνο απέναντι στην Κατερίνα Σινιάκοβα, η οποία είναι μια τενίστρια που διακρίνεται για το καλό αμυντικό της παιχνίδι (6/3, 6/4). Νέα αντίπαλος θα είναι η Εύα Λις.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 500 Δώρα* από τη Stoiximan!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουκρανικής καταγωγής η Γερμανίδα, αποκλείστηκε στα προκριματικά από την Αϊάβα, όμως είχε την τύχη να παραμείνει στη διοργάνωση ως lucky loser. Η τύχη της δεν σταμάτησε εκεί, καθώς είχε τρεις αντιπάλους στη συνέχεια που δεν αποτελούσαν φόβητρο. Μπίρελ, Γκράτσεβα και Κριστιάν. Με καλές εμφανίσεις επικράτησε σε κάθε ματς και εξασφάλισε (προ φόρων) 400.000 ευρώ! Ταυτόχρονα θα έχει σημαντική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς από το Νο. 128 αναμένεται να πλησιάσει στο Νο. 60.

Η Λις παρά την αστάθεια που εμφανίζει στην απόδοσή της, είναι καλή τενίστρια. Απλά στάθηκε τυχερή στη Μελβούρνη και αξιοποίησε απόλυτα τα δεδομένα που είχε μπροστά της. Με αντίπαλο τη Σφιόντεκ όμως, όλα θα κριθούν από την απόδοση της Πολωνής. Πριν δυόμησι χρόνια στη Στουτγκάρδη είχε νίκησε τη Λις με 6/1, 6/1. Αναμφίβολα μπορεί να επαναλάβει μια κυριαρχική εμφάνιση και να καλύψει το χάντικαπ. 

Πρόταση πονταρίσματος

2 (-7.5 games)
Λις
Σφιόντεκ
20/01
02:00
0/6, 1/6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ