collins.jpg

No bet η Σάκκαρη και over στο ντέρμπι

21:42 | 17 Ιαν 2023 2 min read
21:42 | 17/01/2023 2 min read
collins.jpg

Μεγάλο ντέρμπι για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού όπεν με τη Ντανιέλ Κόλινς απέναντι στην Καρολίνα Μούχοβα. Δύο εξαιρετικές παίκτριες που έχουν περάσει πολλές δυσκολίες την τελευταία διετία με προβλήματα υγείας και τραυματισμούς, ωστόσο δίνουν την αίσθηση πως το 2023 θα είναι μια χρονιά σταθεροποίησης στο κορυφαίο επίπεδο. H Κόλινς το κατάφερε εν μέρει από πέρυσι καθώς έφτασε στον τελικό του Αυστραλιανού, ενώ η Μούχοβα ήταν στον ημιτελικό της Μελβούρνης πρόπερσι! Αυτό τα λέει όλα για την ποιότητά τους και το λογικό στο ματς που ακολουθεί είναι να προκύψει ένα ντέρμπι λεπτομερειών.

Η Μούχοβα έκανε μια καλή προπόνηση στον πρώτο γύρο απέναντι στην Τσουρένκο (6/2, 6/1), ενώ η Κόλινς είχε στιγμές αστάθειας με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί με την Καλίνσκαγια (7/5, 5/7, 6/4). Είναι ένας αγώνας που μπορεί να θεωρηθεί ισχυρή... υποψηφιότητα για over, κι αυτό γιατί και οι δύο τενίστριες κάνουν αλλά και δέχονται συχνά αρκετά μπρέικ.

Αναφορικά με τα No bet ματς της ημέρας, θα είναι καλό να μείνουμε μακριά από τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με τη Ντιάνα Σνάιντερ. Λογικά θα νικήσει η Ελληνίδα, ωστόσο η νεαρή Ρωσίδα έχει καλό αριστερό χέρι και είναι ικανή να απειλήσει με το σερβίς. Αν βρει ρυθμό μπορεί να πάρει αρκετά γκέιμ. Πολύ οριακό αναμένεται επίσης και το ματς της Κόκο Γκοφ με την Έμα Ραντουκάνου.

Πρόταση πονταρίσματος

Over 21,5
Απόδοση
1.85
Μούχοβα
Κόλινς
18/01
12:00
34
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ