Udvardy.jpg

Με τα μπρέικ στο Παλέρμο

11:09 | 20 Ιουλ 2022 2 min read
11:09 | 20/07/2022 2 min read
Udvardy.jpg

Χωμάτινο τουρνουά στο Παλέρμο κι ένα μαγυάρικο ντέρμπι για τη φάση των «16», καθώς θα αναμετρηθούν δύο από τις καλύτερες τενίστριες της Ουγγαρίας. Η Άννα Μπόνταρ και η Πάνα Ουντβάρντι, Νο. 50 και 108 αντίστοιχα στην παγκόσμια κατάταξη. Στο 1.40 η νίκη της Μπόνταρ, στο 2.95 αυτή της Ουντβάρντι και ίσως εδώ οι μπουκ να έχουν επηρεαστεί από την κατάταξή τους. Είναι γεγονός πως η Μπόνταρ έχει πετύχει σημαντικότερες διακρίσεις στην καριέρα της, όμως στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια νικήτρια ήταν η Ουντβάρντι.

Μάλιστα ήταν σε χώμα και οι δύο νίκες, το 2017 με 7/5, 7/6 και πέρυσι με 6/4, 2/6, 6/3. Οριακές νίκες, αλλά... νίκες για το αουτσάιντερ, όμως ο βασικός λόγος που αφαιρεί κάθε αξία από το 1.40 της Μπόνταρ δεν είναι αυτός. Όντως στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει σπουδαιότερα πράγματα από την αντίπαλό της, όμως η αστάθεια στο σερβίς είναι βασικό της πρόβλημα, που όσο παραμένει δεν θα της επιτρέψει να ανέβει επίπεδο.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη και σε ματς που παίρνει νίκες, δέχεται 4-5 μπρέικ, κι αυτό γιατί το σερβίς της δεν λειτουργεί αποτελεσματικά. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Ουντβάρντι, οπότε είναι πιθανό να δούμε αρκετά μπρέικ, μιας και οι δύο νιώθουν πιο άνετα όταν αμύνονται. Τα μπρέικ συνήθως συνδυάζονται και με over στα γκέιμ όμως θα προτιμήσω το over των μπρέικ, λόγω της συχνότητας που εμφανίζονται στους αγώνες τους.

Πρόταση πονταρίσματος

Over 7,5 breaks
Μπόνταρ
Ουντβάρντι
20/07
18:30
5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ