Τα κορυφαία τουρνουά επιστρέφουν και για τις επόμενες μέρες θα μας απασχολήσει το Μάστερς του Ίντιαν Γουέλς. Αγαπημένη διοργάνωση για πολλούς αθλητές και αθλήτριες, κυρίως λόγω της καλοκαιρίας στην Καλιφόρνια, των εξαιρετικών εγκαταστάσεων σε μια όμορφη τοποθεσία αλλά και του... μόντελινγκ. Είναι αρκετοί οι τενίστες και ακόμη περισσότερες οι τενίστριες που έχουν χορηγούς με έδρα το Λος Άντζελες, οπότε η παρουσία τους εκεί συνδυάζεται με φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, γκαλά, γεγονότα που αναμφίβολα βοηθούν στο να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα του κορτ.
Βέβαια, για τη Νταγιάνα Γιαστρέμσκα φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι γονείς της παραμένουν στην Οδησσό, η σκέψη της είναι εκεί, όμως όπως φάνηκε και στη Λυών το γεγονός ότι έχει βάλει στόχο να παίζει για τους συμπατριώτες της, έχει βοηθήσει πολύ το παιχνίδι της. Στη Γαλλία ηττήθηκε στον τελικό από τη Σουάι Ζανγκ, αλλά έστειλε τα κέρδη της στην πατρίδα και στοχεύει σε καλή πορεία και τώρα. Αντίπαλός της θα είναι η Καρολίν Γκαρσία, η οποία έφτασε στον ημιτελικό της Λυών και έχασε επίσης από τη Ζανγκ.
Καλή παίκτρια η Γαλλίδα, όμως είναι σταθερά ασταθής και επιρρεπής σε λάθη, έχοντας παράλληλα μέτριο σερβίς. Με αντίπαλο τη Γιαστρέμσκα έχει μόνο ήττες σε δύο ματς από το 2019. 6/1, 6/1 σε σκληρή επιφάνεια και 6/4, 5/7, 7/6 σε χωμάτινη. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι για καμία παίκτρια, όμως η Γιαστρέμσκα με καλύτερη τοποθέτηση μπάλας από τη βασική γραμμή και πιο αξιόπιστο σερβίς έχει προβάδισμα στη νίκη με κάλυψη του χάντικαπ.