Στην Κωνσταντινούπολη, ο Μπράντον Νακασίμα και ο Άρθουρ Ριντερνέκ απέχουν μια νίκη από τα προημιτελικά. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η καριέρα και των δύο παικτών, με τον 20χρονο Νακασίμα να είναι στο Νο 170 της παγκόσμιας κατάταξης και τον 25χρονο Ριντερνέκ στο Νο 178.
Ο Νακασίμα προσπάθησε πολύ στα προκριματικά του Αυστραλιανού όπεν, ηττήθηκε όμως στα τρία σετ από τον Καράτσεφ. Στην Πόλη συνάντησε αντίσταση, όμως απέκλεισε με 3/6, 6/4, 6/3 τον Ιλκέλ. Είναι καλός παίκτης ο Αμερικανός, όμως παρουσιάζει στιγμές αστάθειας και αυτό συχνά κοστίζει. Ο Ριντερνέκ έφτασε κοντά σε πρόκριση για το Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης, αλλά μετά τον Μασούρ και τον Οάν, δεν ήταν εφικτό να νικήσει τον Μο.
Έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό ο Γάλλος, ενώ στον προηγούμενο γύρο πήρε το πρώτο σετ με 6/4 και στη συνέχεια επωφελήθηκε από την απόσυρση του Γκουνεσβάραν. Στο 1.64 - 2.20 το σετ, με τον Νακασίμα φαβορί, όμως επειδή είναι παίκτης που χάνει σετ με σχετική συχνότητα θα επιλέξω το over στα γκέιμ, σε σχέση με το -1.5 χάντικαπ, που δείχνει λογικό αλλά δεν είναι και τόσο.