Στην Κίνα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην πόλη Ζουχάι και ξεκινά τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Αντριάν Μαναρινό.
Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία για τον Έλληνα τενίστα η συμμετοχή του στο Λέιβερ Καπ. Ένα τριήμερο με δωρεάν... μαθήματα τένις και όχι μόνο, δίπλα σε Μποργκ, Φέντερερ και Ναδάλ. Αναμφίβολα μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει από αυτή την ιδιαίτερα διδακτική εμπειρία.
Στο ματς που έρχεται, ο αντίπαλός του είναι ποιοτικός, αλλά και επιπόλαιος. Νο 61 στον κόσμο ο Μαναρινό, συνηθίζει να ξεκινά νωθρά τους αγώνες του, συχνά δέχεται νωρίς μπρέικ, όμως είναι εξαιρετικός στο να βγαίνει από τη δύσκολη θέση ανατρέποντας αποτελέσματα.
Ο Τσιτσιπάς τον είχε νικήσει τον Μάιο σε χωμάτινη επιφάνεια με 6/2, 7/5. Παρόμοια εικόνα περιμένω και τώρα. Στην καλή του μέρα, ο Στέφανος ίσως έχει ένα δύσκολο σετ, αλλά μπορεί να νικήσει καλύπτοντας το χάντικαπ. Σε πολύ καλή απόδοση το ελληνικό προβάδισμα μετά τα 6 πρώτα γκέιμ. Ένα μπρέικ παραπάνω είναι αρκετό για να συμβεί αυτό.