sasavezenk.png

Οριακή μάχη με... ξύλο

07:04 | 21 Φεβ 2026 2 min read
07:04 | 21/02/2026 2 min read
sasavezenk.png

Πέρασε έστω και στο φινάλε η χθεσινή επιλογή από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μούρθια με τις βολές των "μπλαουγκράνα" και σήμερα θα ασχοληθώ με τον τελικό του Allwyn Final 8 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Προφανώς και η μάχη είναι οριακή, δεν περιμένατε εμένα να σας το γράψω αυτό, καθώς οι δύο ακριβότερες ομάδες της Ευρώπης κοντράρονται για τον τίτλο. Τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί τις τελευταίες μέρες, αφού πριν από το τουρνουά ο Ολυμπιακός έμοιαζε να είναι το φαβορί κόντρα στον Παναθηναϊκό που είχε προβλήματα και συνεχόμενες κακές εμφανίσεις. Λίγο οι τραυματισμοί των Μιλουτίνοφ και Τζόουνς όμως και λίγο ο... αέρας που έφερε ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό φαβορί βάσει του σετ των αποδόσεων. Θα προτιμήσω προσωπικά, να μείνω στη μεγάλη εικόνα. Πιστεύω ότι ο Μιλουτίνοφ θα παίξει και γενικά θεωρώ τον Ολυμπιακό πιο ολοκληρωμένη ομάδα αυτή την στιγμή, βάσει όσων έχω δει στα παρκέ. Πάμε με τον άσο σε τιμή οριακού αουτσάιντερ.

Δεύτερη επιλογή από τον τελικό θα είναι οι εύστοχες ελεύθερες βολές των δύο ομάδων. Περιμένω παιχνίδι με αρκετά φάουλ και κατά συνέπεια αρκετές βολές, ειδικά αν είναι αμφίρροπο ως το φινάλε. Είναι πιθανό να έχουμε και τεχνικές ποινές που θα... βοηθήσουν την κατάσταση, οπότε πάμε με το Over 30.5 στις εύστοχες ελεύθερες βολές, επιλογές που μπορείς να συνδυάσεις με ⚡Μια νέα αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Πρόταση πονταρίσματος

Τελικό Αποτέλεσμα - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
21/02
20:00
68 79
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Over 30.5 εύστοχες ελεύθερες βολές
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
21/02
20:00
18
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ