charalampopoylos_aek.png

Καρέ επιλογών από την Ελλάδα

07:31 | 07 Φεβ 2026 2 min read
07:31 | 07/02/2026 2 min read
charalampopoylos_aek.png

Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε ποτέ στο Βελιγράδι για να παίξει με την Παρτιζάν και έτσι η επιλογή μας δεν επιβεβαιώθηκε. Διαβάσαμε σωστά την αδυναμία του στην επίθεση, αλλά θα έπρεπε μάλλον να περιοριστούμε στο Under των πόντων του. Πάμε στα σημερινά, όπου βγαίνουν αρκετά σημεία από την Stoiximan GBL.

Αρχίζουμε από τη Ρόδο, όπου έχω δύο σημεία από τον αγώνα Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ. Περιμένω μάχη στο νησί, μιας και ο Κολοσσός που είναι στις 4 νίκες ξέρει ότι πρέπει να βελτιώσει το ρεκόρ του για να μην μπλέξει και η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά καλός για να κινδυνέψει. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να το παλέψει, αλλά θεωρώ ότι με την άμυνα του θα το παλέψει. Πάμε με το combo 1 (+9.5) & Under 172.5 σε αποδεκτή απόδοση. Δεύτερη επιλογή από το ίδιο ματς αφορά τον Τίμι Άλεν. Επέστρεψε ο Αμερικανός μετά τον τραυματισμό του και πήρε καλά λεπτά κόντρα στην Σπόρτινγκ για το FIBA Europe Cup. Γενικά είναι παίκτης που γράφει ριμπάουντ και ασίστ, αφού έχει μέγεθος και σε αρκετές περιπτώσεις την μπάλα στα χέρια του. Μου αρέσει το Over 5.5 στο άθροισμα ριμπάουντ και ασίστ, που έχει επιβεβαιώσει στα περισσότερα παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα και ποντάρεται μια χαρά με ⭐ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* χωρίς κατάθεση σου ανήκει!

Στη Γλυφάδα, ο Πανιώνιος μετά την μεγάλη νίκη επί του Αμαρουσίου την περασμένη εβδομάδα, θέλει άλλη μία για να νιώσει πιο άνετα βαθμολογικά, αφού ακόμα είναι πιο χαμηλά. Η Μύκονος τα πηγαίνει μια χαρά, αλλά μακριά από το νησί χάνει μέρος της δυναμικής της και γενικά δεν έχει το ίδιο κίνητρο με τον "Ιστορικό". Άνοιξε σε πιο χαμηλό χάντικαπ το σετ, μας κάνει και το -5.5.

Κλείνω από τον αγώνα ΑΕΚ-Μαρούσι, όπου η «Βασίλισσα» θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί της σε Ελλάδα και Ευρώπη κόντρα σε μια ομάδα που έχει ταλέντο, αλλά δεν λέει να παίξει άμυνα ούτε... κατά λάθος. Ανεβάζει πολύ το τέμπο, έχει προβλήματα στη ρακέτα και δέχεται σταθερά πάνω από 90 πόντους. Μπορεί να γίνει το ίδιο και σήμερα, πάμε με το ΑΕΚ Over 89.5 πόντοι, το οποίο προτίμησα έναντι του Over 22.5 εύστοχα δίποντα της ΑΕΚ και μάλιστα θα το συνδυάσω με 💖Ρομαντική Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 5.360 Δώρα*

Πρόταση πονταρίσματος

ΑΕΚ Over 89.5 πόντοι
AEK
Mαρούσι
07/02
18:00
83 74
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
1 (-5.5)
Πανιώνιος
Μύκονος Betsson
07/02
16:00
87 76
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
1 (+9.5) & Under 172.5
Κολοσσός Ρόδου
ΠΑΟΚ
07/02
15:45
78 90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τίμι Άλεν Over 5.5 ριμπάουντ & ασίστ
Κολοσσός Ρόδου
ΠΑΟΚ
07/02
15:45
11 (7ρ. & 4ασ.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ