xavipascual.png

Το παλεύει η Μπάρτσα στο Βελιγράδι

12:36 | 05 Δεκ 2025 2 min read
12:36 | 05/12/2025 2 min read
xavipascual.png

Εύκολο ταμείο χθες με τις βολές της Μονακό κόντρα στην Παρί. Παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν... περίπατος για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη από την αρχή του αγώνα, η Μονακό ξεπέρασε τις 20 εύστοχες ελεύθερες βολές από την τρίτη κιόλας περίοδο επιβεβαιώνοντας το line. Πάμε στα σημερινά, όπου δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο τόσο δυνατό σημείο, αλλά υπάρχει μία επιλογή από την EuroLeague.

Στο Βελιγράδι, ο "καυτός" φέτος Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μπαρτσελόνα του Τσάβι Πασκουάλ. Οι Σέρβοι έχουν βρει μομέντουμ και έρχονται από διαδοχικές σημαντικές εντός έδρας νίκες, καθώς έχει λυγίσει κατά σειρά Ολυμπιακό, Μονακό και Παναθηναϊκό. Που να γυρίσουν και οι -μπόλικοι- απόντες... Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, είναι στην μεταβατική μετά -Πεναρόγια- εποχή, με τον Τσάβι Πασκουάλ να προσπαθεί να αφήσει το στίγμα του. Ήδη έχουμε δει βελτίωση στον τομέα της άμυνας, γεγονός που περιμένω να δω πιο έντονο σήμερα, καθώς ο νέος κόουτς είχε πολλές μέρες να δουλέψει με τους παίκτες του. 

⭐Προσφορά* με 415 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan

Την πιστεύω την Μπαρτσελόνα, μπορεί να το παλέψει το ματς μέσα στο Βελιγράδι και γιατί όχι να το πάρει κιόλας. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να ρίξει το τέμπο και αν τα καταφέρει, μοιάζει δύσκολο το ενδεχόμενο να χάσει με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων. Πάμε με το 2 (+10.5) & Under 174.5.

Πρόταση πονταρίσματος

2 (+10,5) & Under 174.5
Ερυθρός Αστέρας.
Μπαρτσελόνα
05/12
21:00
79 89
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ