Επιβεβαιώθηκε η επιλογή της Κυριακής, με τον Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν να γράφει 6 ασίστ στη νίκη του Ηρακλή επί του Αμαρουσίου. Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να μην ήταν ο primary ball handler με τον Μωραΐτη να έχει αυτόν τον ρόλο στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, αλλά πέρασαν τόσες μπάλες από τα χέρια του, που κατάφερε να βγάλει το line. Πάμε στα σημερινά, όπου θα ασχοληθώ με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ.
Οι "πράσινοι" είναι ανεβασμένοι. Δεν έχουν χάσει από την ημέρα που υπέγραψε ο Κένεθ Φαρίντ, έχουν αυτοπεποίθηση και παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να έχουν απουσίες, δείχνουν να έχουν βάλει το... τρένο στις ράγες. Έτσι κι αλλιώς, εντός έδρας, έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν τα παιχνίδια, ακόμα και όταν δεν είναι σε καλό φεγγάρι ή όταν έχουν απουσίες. Οι γκέλες τους είναι μετρημένες.
💪ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Η Παρτιζάν από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει καλά. Είναι στο 4-8, ψάχνει κάποιες μεγάλες νίκες που θα την βάλουν σε τροχιά δεκάδας, αλλά από όποια οπτική πλευρά και να το δει κανείς, αυτή την στιγμή δεν μοιάζει ικανή να κάνει "διπλό" στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεφύγει η διαφορά σε πολύ μεγάλα επίπεδα. Θεωρώ ότι με το συνδυαστικό στοίχημα της νίκης του Παναθηναϊκού με το +17.5 της Παρτιζάν, είμαστε καλυμμένοι.