sloukas49.jpg

To πιο... αδιάφορο φετινό ντέρμπι

06:28 | 15 Απρ 2024 2 min read
06:28 | 15/04/2024 2 min read
sloukas49.jpg

Με τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική της τρίτης φάσης της Stoiximan Basket League θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη.

Είναι το πιο... αδιάφορο ντέρμπι αιωνίων για τη φετινή σεζόν, καθώς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός θα είναι - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πρώτος στη regular season και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας τα playoffs. Oι δύο ομάδες, μάλιστα, δεν ασχολούνται και ιδιαίτερα με το ελληνικό πρωτάθλημα αυτή την στιγμή, αφού έχουν μπροστά τους τα playoffs της EuroLeague, που θα κρίνουν τη συμμετοχή τους στο Final Four της διοργάνωσης.

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 320 ΔΩΡΑ* + ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα πέντε από τα έξι προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων στην χρονιά, οι συνολικοί πόντοι δεν ξεπέρασαν το line των 150.5. Γενικά, οι δύο ομάδες συνηθίζουν να αλληλοεξουδετερώνονται, ωστόσο σήμερα περιμένω διαφορετικό σενάριο. Θεωρώ ότι από στιγμή που δεν παίζονται πολλά στο σημερινό ματς, μπορούμε να δούμε ψηλότερο σκορ και να επιβεβαιωθεί το Over στο line των 150.5 πόντων. Οι δύο προπονητές δεν θα ζορίσουν τα βαριά χαρτιά τους, ίσως ο Αταμάν να μη ρισκάρει και τη συμμετοχή του Γκραντ, που είναι αμφίβολος και γενικά παρά το γεγονός ότι πάντα τα ντέρμπι έχουν ένταση, ίσως σήμερα δούμε λίγο πιο γρήγορο μπάσκετ και κατά συνέπεια περισσότερους πόντους.

Πρόταση πονταρίσματος

Over 150.5
Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
15/04
20:15
77 71
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ