dozier.png

Στα παπούτσια του Πάντερ

13:31 | 19 Ιαν 2024 2 min read
13:31 | 19/01/2024 2 min read
dozier.png

Με τον αγώνα του Παναθηναϊκού – Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη, πριν απολογηθώ για την καθυστέρηση της δημοσίευσής της.

Θα έχετε παρατηρήσει αρκετές φορές ότι το παιχνίδι μου στηρίζεται στις απουσίες που προκύπτουν, μιας και θεωρώ ότι οι στοιχηματικές δεν προσαρμόζονται πάντα τόσο καλά στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται. Χθες για παράδειγμα, οι απουσίες των Τεόντοσιτς και Μπράουν και Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι μας στοίχισαν στα δύο σημεία που δόθηκαν. Σήμερα ελπίζω να γίνει το αντίθετο.

Η Παρτιζάν ήρθε στην Αθήνα χωρίς τον Κέβιν Πάντερ, τον καλύτερο σκόρερ της, που παίρνει πολλές προσπάθειες και αρκετές επιθέσεις ορίζονται από τις δικές του ορέξεις. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε και την μακρά περίοδο απουσίας του Αβράμοβιτς, αλλά και το γεγονός ότι ο Τζαλίν Σμιθ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο μπάσκετ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θεωρώ ότι ο Πι Τζέι Ντοζίερ μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής στην περιφέρεια της Παρτιζάν.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 500 Δώρα* από τη Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H αλήθεια είναι ότι από τότε που επέστρεψε ο Πάντερ από τον τραυματισμό του, ο Ντοζίερ δεν είναι τόσο σταθερός, καθώς έχει περισσότερα παιχνίδια με μονοψήφιο αριθμό πόντων, παρά με διψήφιο, ωστόσο στο ματς με την Μακάμπι έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και από την στιγμή που αναπόφευκτα θα πάρει κάποιες προσπάθειες, θεωρώ ότι μπορεί να μας δώσει τον διπλασιασμό στο Over 10.5 πόντοι.

Πρόταση πονταρίσματος

Πι Τζέι Ντοζίερ Over 10.5 πόντοι
Παναθηναϊκός
Παρτίζαν
19/01
21:15
16
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ