Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, τύχη και χαμόγελα σε εσάς και σε όσους αγαπάτε! Αυτά είναι τα σημαντικά και το στοίχημα καλό είναι να το βλέπετε ως ένα χόμπι, που υπό συνθήκες μπορεί να σας αποφέρει και ένα μικρό κέρδος! Σήμερα θα ασχοληθώ με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μιλάνο για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague.
Οι δύο ομάδες δεν έκαναν τον πρώτο γύρο που θα ήθελαν και σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι τραυματισμοί. Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον στόχο του και θα μπορούσε να είναι στην πρώτη τετράδα αν δεν έκανε κάποιες «κακές» ήττες στο ΣΕΦ, όπως για παράδειγμα από τις Μπασκόνια και Βαλένθια. Από την άλλη πήρε και κάποια οριακά παιχνίδια στην παράταση, οπότε στο τέλος του πρώτου γύρου παίρνει μάλλον ότι του αξίζει. Τώρα, πάντως, είναι πλήρης, έχει αρχίζει να παίζει καλύτερα και η λογική λέει ότι μπορεί να τρέξει ένα σερί νικών για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.
Η Μιλάνο έχει τρομερά προβλήματα τραυματισμών, μιας και οι πιο ταλαντούχοι παίκτες της ομάδας, στο κομμάτι της επίθεσης, είναι τραυματίες. Λείπουν οι Μίροτιτς, Σιλντς, Λο και προφανώς μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς δυσκολευόταν στην επίθεση, είναι λογικό να μένει αρκετά χαμηλά στο σκορ. Αν σε αυτή τη συνθήκη προσθέσουμε και την πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού, μπορούμε να πάμε με το combo 1 (-3.5) & Under 158.5 σε απόδοση διπλασιασμού.