Capture.PNG

Γυρίζει ο Σλούκας, ανεβαίνει ο Λεσόρ

12:41 | 10 Νοε 2023 1 min read
12:41 | 10/11/2023 1 min read
Capture.PNG

Με τον αγώνα της Άλμπα Βερολίνου με τον Παναθηναϊκό θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη, καθώς έχω ξεχωρίσει μια ειδική επιλογή που αφορά τον Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος σέντερ είναι από τους παίκτες που παίρνουν αρκετές επιθέσεις πάνω τους στον φετινό Παναθηναϊκό, ωστόσο λειτουργεί πάντα καλύτερα όταν έχει καλούς δημιουργούς στην ομάδα. Στο ματς με την Μπαρτσελόνα για παράδειγμα, όπου έλειπαν οι Κώστας Σλούκας και Λούκα Βιλντόζα, ο Γάλλος σέντερ έμεινε για πρώτη φορά στη φετινή EuroLeague σε μονοψήφιο αριθμό πόντων.

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 320 ΔΩΡΑ* + ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τώρα που είναι διαθέσιμοι οι Σλούκας και Βιλντόσα και παράλληλα έχει προκύψει και ο τραυματισμός του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που σφίγγει το rotation στους ψηλούς, πιστεύω ότι ο Λεσόρ μπορεί σήμερα να είναι αποτελεσματικός και να σκοράρει 13+ πόντους. Η Άλμπα Βερολίνου, εξάλλου, είναι από τις ομάδες που δεν φημίζονται για την καλή αμυντική συμπεριφορά στην γραμμή των ψηλών, παρά τις επιστροφές που έχει στη ρακέτα.

Πρόταση πονταρίσματος

Ματίας Λεσόρ Over 12.5 πόντοι
Άλμπα Βερολίνου
Παναθηναϊκός
10/11
21:00
8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ