Με το φιλικό των ΗΠΑ με την Σλοβενία στο τουρνουά που διεξάγεται στη Μάλαγα της Ισπανίας θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη.
Είναι το πρώτο δυνατό τεστ για τις ΗΠΑ, που στο πρώτο φιλικό που έδωσαν διέλυσαν το Πουέρτο Ρίκο με 117-74. Αντίθετα, η Σλοβενία έχει δώσει πέντε φιλικά και αν ένα πράγμα έχουμε καταλάβει από αυτά, είναι ότι δεν έχει… καμία διάθεση να παίξει άμυνα. Έφαγε 98 πόντους μέσα στην έδρα της από την προβληματική επίθεση της Ελλάδας, 100 από το Μαυροβούνιο και χθες το βράδυ άλλους 99 από την Ισπανία.
Οι ΗΠΑ προφανώς και θα θελήσουν να πιέσουν και να τρέξουν, θα βρουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και γενικά θα βάλουν δύσκολα στην αδύναμη άμυνα της Σλοβενίας. Μπορεί να μοιάζει μεγάλο το line των 109.5 πόντων για τις ΗΠΑ, ωστόσο θεωρώ ότι το Over μπορεί να επιβεβαιωθεί.