Επιτυχία 2/2 για την στήλη το Σάββατο, καθώς επιβεβαιώθηκε τόσο ο άσος της Εφές κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, όσο και το combo bet στον πρώτο τελικό της Basket League. Πάμε στη σημερινή επιλογή, η οποία έρχεται και πάλι από την Τουρκία και το Game 4 των τελικών.
Η Εφές πήρε τη νίκη το Σάββατο, αλλά εξακολουθεί να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού για να πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να μην χάσει άλλη φορά φέτος. Η μεγάλη αλλαγή που είδαμε στο Game 3, ήταν το... all in του Αταμάν όσον αφορά τους Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς. Οι δυο τους έμειναν στο παρκέ για πάνω από 36 λεπτά και σημείωσαν συνολικά 66 πόντους και 14 τρίποντα κάνοντας απίστευτα πράγματα στο παρκέ. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας, θεωρώ δεδομένο ότι κάπως έτσι θα κινηθεί εκ νέου ο Αταμάν.
Στο Game 3, η Εφές επιχείρησε 13 δίποντα και 36 τρίποντα σε μια αναλογία που σπάνια βλέπεις σε αυτό το επίπεδο. Δεν ξέρω αν θα σουτάρει και πάλι 36 τρίποντα, αλλά θεωρώ ότι τουλάχιστον 10 θα τα βάλει προκειμένου να φέρει τη σειρά στα ίσα. Ας μην ξεχνάμε ότι μόλις πριν από δύο μέρες ο Σέιν Λάρκιν έβαλε εννιά μόνος του, οπότε το Over 9.5 είναι στα μέτρα της Εφές. Επειδή όμως η απόδοση είναι... πετσοκομμένη, θα συνδυάσω το Over 9.5 εύστοχα τρίποντα της Εφές με τη νίκη της για να πάρω απόδοση διπλασιασμού.