afyon350.JPG

Δεν έχει την πολυτέλεια να μην παλέψει

09:27 | 05 Μάρ 2022 2 min read
09:27 | 05/03/2022 2 min read
afyon350.JPG

Η Εφές ζορίστηκε στο τέλος, αλλά πήρε τη νίκη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ για την EuroLeague, συνδυάζοντάς τη με το Over 150.5 και έτσι πήραμε το σημείο διπλασιασμού από την στήλη της Πέμπτης. Επιστροφή στη δράση για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σήμερα, με την επιλογή μας να έρχεται από την Τουρκία.

Στο Αφιόν Καραχισάρ, η τοπική Μπελεντιγεσπόρ υποδέχεται την Μπεσίκτας. Η Αφιόν είναι ακόμα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ξέρει ότι αν θέλει να πιάσει τόπο η επένδυση που έγινε από τη νέα διοίκηση, τότε θα πρέπει να κάνει και υπερβάσεις. Το πρόγραμμα της ως το τέλος της σεζόν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές έχει να παίξει με όλους τους μεγάλους (Εφές, Φενέρ, Γαλατά, Καρσίγιακα, Τόφας κ.α.), οπότε το εντός έδρας ματς με την Μπεσίκτας είναι ένα από τα πιο βατά που έχει στο πρόγραμμα ως το φινάλε.

Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.5
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.6
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.8
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπεσίκτας από την άλλη, δείχνει να έχει ξεμείνει από ενθουσιασμό μετά από τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο και την Ευρώπη. Γενικά, μακριά από την έδρα της δεν μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσιάζει, οπότε δεν νομίζω ότι ακόμα κι αν περάσει από την έδρα της Αφιόν, θα το κάνει με… περίπατο. Οι τολμηροί μπορούν να επιλέξουν τον καθαρό άσο σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 3, στην στήλη θα πάρουμε τον άσο με το χάντικαπ στους 7.5 πόντους, θεωρώντας ότι ακόμα κι αν δεν κερδίσει η Αφιόν, θα παλέψει ως το τέλος.

Πρόταση πονταρίσματος

1 (+7.5)
Αφιόν
Μπεσίκτας
05/03
14:30
66 86
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ